Sådan Får Du Adgang Til En Ekstern Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Adgang Til En Ekstern Server
Sådan Får Du Adgang Til En Ekstern Server

Video: Sådan Får Du Adgang Til En Ekstern Server

Video: Sådan Får Du Adgang Til En Ekstern Server
Video: Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, April
Anonim

Der er mange måder og midler til udveksling af data med fjerncomputere. De fleste af dem er designet til specifikke behov og indebærer ikke direkte adgang til serveren, det vil sige lanceringen af vilkårlige processer på den. Administration eller løsning af specifikke opgaver kan dog kræve adgang til en ekstern server. Dette kan gøres ved hjælp af et specielt klientprogram.

Sådan får du adgang til en ekstern server
Sådan får du adgang til en ekstern server

Nødvendig

  • - gratis PuTTY-software tilgængelig til download på hjemmesiden
  • - legitimationsoplysninger for adgang til serveren.

Instruktioner

Trin 1

Tilføj en beskrivelse af den nye session for at oprette forbindelse til fjernserveren. Gå til sektion Session ved at klikke på det tilsvarende element i træet til venstre. I tekstfeltet Værtsnavn (eller IP-adresse) skal du indtaste det symbolske navn eller IP-adresse på den server, der skal oprettes forbindelse til. Blandt indstillingerne under etiketten Forbindelsestype skal du vælge den, der svarer til dataoverførselsprotokollen, som forbindelsen oprettes på. I feltet Port skal du indtaste nummeret på den eksterne port. Indtast et navn til sessionen i feltet Gemte sessioner. Klik på knappen Gem. Vælg den nyligt tilføjede session fra listen.

Trin 2

Indstil mulighederne for terminalemulatoren. Skift til terminalafsnittet. Aktivér en af indstillingerne Auto, Force on eller Force off i sektionerne Lokal ekko og Lokal redigering for automatisk at registrere, tvinge og tænde henholdsvis den lokale tekstoutput og lokale redigeringsmetoder. I sektionen Indstil forskellige terminalindstillinger kan du aktivere eller deaktivere indstillinger, der påvirker forskellige aspekter af visningen af tekst i terminalen.

Trin 3

Definer parametrene for, hvordan applikationen håndterer tastaturinput. Gå til sektionen Tastatur. I Skift sekvenser, der sendes efter gruppe, skal du angive de nøgler, der skal fortolkes som Backspace og Home, såvel som typen af layout til funktionstaster og tastaturer. I gruppen Indstillinger for applikationstastatur skal du indstille starttilstanden for det numeriske tastatur og markørkontrolknapperne.

Trin 4

Konfigurer forbindelsesegenskaber. Skift til afsnittet Forbindelse. Vælg IP-protokolversionen fra kontrolgruppen til internetprotokolversion. Indstil parametrene for at holde forbindelsen aktiv i afsendelse af nul-pakker for at holde session aktiv gruppe.

Trin 5

Indstil om nødvendigt de specifikke egenskaber for den protokol, der blev valgt i det første trin. Gå til en af de underordnede sektioner i sektionen Forbindelse. Rediger parametrene. Egenskabssiden for hver protokol har sit eget sæt indstillinger.

Trin 6

Gå op på den eksterne server. Klik på knappen Åbn nederst i applikationsvinduet. Vent på forbindelsen. Indtast dine legitimationsoplysninger. Hvis de er korrekte, har du adgang til shell-interface, der kører på serveren.

Anbefalede: