Sådan Oprettes Et Wi-fi-netværk Mellem To Computere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Wi-fi-netværk Mellem To Computere
Sådan Oprettes Et Wi-fi-netværk Mellem To Computere

Video: Sådan Oprettes Et Wi-fi-netværk Mellem To Computere

Video: Sådan Oprettes Et Wi-fi-netværk Mellem To Computere
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, April
Anonim

For at sikre hurtig informationsudveksling mellem computere er det almindeligt at oprette lokale netværk. Hvis du foretrækker at bruge trådløse netværk, skal du bruge ekstra udstyr.

Sådan oprettes et wi-fi-netværk mellem to computere
Sådan oprettes et wi-fi-netværk mellem to computere

Nødvendig

Wi-Fi-adaptere

Instruktioner

Trin 1

Køb to Wi-Fi-adaptere. Både USB-enheder og interne PCI-adaptere kan bruges. Det er slet ikke nødvendigt at købe identiske enheder eller udstyr udviklet af det samme firma. Vær opmærksom på de typer radiosignaler, som de valgte adaptere fungerer med. De skal have mindst en fælles type (802.11 b, g eller b). De fleste adaptere understøtter WEP-krypteringstypen. Det vil være ret nok at oprette et computer-til-computernetværk.

Trin 2

Tilslut adaptere til computere. Installer drivere eller software til denne hardware. Hvis du ikke har en disk med de nødvendige programmer, skal du besøge producentens websted og downloade hjælpeprogrammer eller drivere.

Trin 3

Åbn Netværks- og delingscenter ved at klikke på ikonet for netværksforbindelser i systembakken. Gå til menuen "Administrer trådløse netværk". Når du har åbnet en ny menu, skal du klikke på knappen "Tilføj" og vælge typen af netværk "computer-til-computer". Indstil netværksnavnet, indstil adgangskoden, og angiv sikkerhedstypen. Brug de parametre, som Wi-Fi-adapteren til den anden computer fungerer med.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet ud for Gem denne netværksindstilling. Klik på knapperne Næste og Udfør. Tænd for den anden computer, og vent på, at operativsystemet indlæses. Åbn listen over aktive trådløse netværk, vælg det, du for nylig har oprettet, og klik på knappen "Opret forbindelse". Indtast adgangskoden, og vent på, at forbindelsen oprettes. Dit hjemmenetværk er klar til brug.

Anbefalede: