Sådan Deaktiveres Internetsikkerhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Internetsikkerhed
Sådan Deaktiveres Internetsikkerhed

Video: Sådan Deaktiveres Internetsikkerhed

Video: Sådan Deaktiveres Internetsikkerhed
Video: How to Temporarily Disable Protection- ESET NOD32 Antivirus/ESET Internet Security 12 2024, April
Anonim

Antivirusbeskyttelsesprogrammet Kaspersky Internet Security er designet til at sikre din computers enhed mod forskellige typer ondsindede programmer. Nogle gange er det nødvendigt at deaktivere dette produkts aktivitet for at gøre det muligt at slette ubrugte filer.

Sådan deaktiveres internetsikkerhed
Sådan deaktiveres internetsikkerhed

Nødvendig

Kaspersky Internet Security-software

Instruktioner

Trin 1

Antivirusproduktets beskyttelsessystem udvider sin autoritet til alle processer, der lanceres ved systemstart, dvs. Kaspersky Internet Security overvåger konstant sig selv. Nogle ondsindede applikationer forsøger primært at neutralisere antivirusprogrammet og først derefter gå videre til mere afgørende handlinger.

Trin 2

Men i nogle tilfælde skal beskyttelsessystemet være deaktiveret. For eksempel opretter Kaspersky et ret stort antal systemscanfiler, som til sidst mister deres relevans. Det er umuligt at slette disse filer i online-tilstand, så antivirusprogrammet skal deaktiveres.

Trin 3

For at få vist hovedprogramvinduet skal du flytte musens fokus til systemmeddelelsespanelet (bakke) og dobbeltklikke på ikonet med bogstavet "K". Ring til "Indstillinger" -applet, klik på den tilsvarende knap i øverste højre hjørne.

Trin 4

I det vindue, der åbnes, skal du åbne fanen "Yderligere parametre" og klikke på "Selvforsvar" -elementet. Gå til blokken "Indstillinger for selvforsvar" for at fjerne markeringen af "Aktiver selvforsvar" -elementet. Klik på OK, eller tryk på Enter for at lukke det aktuelle vindue.

Trin 5

I nogle tilfælde kan installationsprogrammet kræve, at du indtaster en adgangskode, der tidligere var indstillet. Flyt markøren til et tomt felt, indtast en adgangskode, og klik på OK.

Trin 6

Nu skal du slette unødvendige filer eller udføre enhver anden handling, der krævede deaktivering af antivirusproduktet. Derefter skal du åbne hovedprogramvinduet igen, gå til indstillingerne og aktivere "Aktiver selvforsvar".

Trin 7

Vær opmærksom på formatet på de filer, der skal slettes, og deres antal: ved et uheld slettede filer, der er nødvendige for, at programmet kan fungere, kan være vanskelige at gendanne. Derfor skal du trykke på Slet-tasten og ikke kombinationen Skift + Slet for at udføre denne handling. Du kan også prøve bare at flytte dem til en separat mappe.

Anbefalede: