Sådan Efterlades Tomt "Civilstand"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Efterlades Tomt "Civilstand"
Sådan Efterlades Tomt "Civilstand"

Video: Sådan Efterlades Tomt "Civilstand"

Video: Sådan Efterlades Tomt
Video: How to reset your navigation device 2024, April
Anonim

Hver bruger af det sociale netværk Vkontakte udfylder ved personlig tilmelding personlige og kontaktoplysninger om sig selv. Blandt de personlige oplysninger er der et sådant punkt som "Civilstand". Nogle gange foretrækker ensomme mennesker at lade denne vare være tom, når den udfyldes. Hvordan kan dette gøres?

Hvordan man efterlader tomt
Hvordan man efterlader tomt

Instruktioner

Trin 1

Gå til Vkontakte-webstedet. For at gøre dette skal du starte din internetbrowser. Indtast “www.vkontakte.ru” i browserens adresselinje uden anførselstegn. Websidenes hovedside åbnes foran dig.

Trin 2

Autorisationsblokken er placeret i venstre side af siden. Hvis du allerede er registreret på siden, skal du indtaste dine loginoplysninger på din side: e-mail og adgangskode. Hvis du endnu ikke har din konto, skal du gennemgå registreringsprocessen og derefter indtaste dine data og logge ind.

Trin 3

Efter login er du på din side. Her er dine personlige og kontaktoplysninger, avatar, væg osv. Under avataren er der en liste over links som "Rediger side", "Skift billede", "Fotos med mig" osv. For at gå til siden for at ændre oplysninger om dig selv skal du vælge linket "Rediger side".

Trin 4

Alle oplysninger, der vises på din side, er opdelt i kategorier: "Generelt", "Kontakter", "Interesser", "Uddannelse", "Karriere", "Militærtjeneste", "Steder" og "Tro". Hvis du vil ændre emnet "Civilstand", skal du gå til sektionen "Generelt" ved at klikke på den tilsvarende knap øverst på siden. Redigeringssiden er en spørgeskemaformular. Find varen "Civilstand" i den. Klik på den sorte trekant ved siden af udfyldningsfeltet, og vælg det allerførste element på listen, der åbnes - "Ikke valgt". Det er alt, faktisk! Når du har foretaget ændringerne, skal du ikke glemme at klikke på knappen "Gem".

Trin 5

For at se resultatet af det omhyggelige arbejde, skal du vende tilbage til din side. For at gøre dette skal du klikke på afsnittet "Min side" i webstedsmenuen, som er placeret til venstre på siden. Find varen "Civilstand" og se resultatet. Mere præcist vil du ikke se noget, da du slet ikke vil have denne vare på siden.

Anbefalede: