Sådan Finder Du En Persons Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Persons Websted
Sådan Finder Du En Persons Websted

Video: Sådan Finder Du En Persons Websted

Video: Sådan Finder Du En Persons Websted
Video: Find e mail adresser på alle! Sådan finder du en email på enhver 2024, April
Anonim

Sandsynligvis har enhver, der forbinder internettet til sin computer, et ønske om at få sig en e-mail og registrere sig på et socialt netværk. "Socialt" giver en chance for at finde de mennesker, som du studerede, fik venner eller arbejdede sammen med. Ved at oprette en konto på et socialt netværk får du automatisk din personlige side, som kan kaldes "dit" websted. Efter registrering og aktivering af din konto kan du søge efter personer, du gerne vil se og chatte.

Sådan finder du en persons websted
Sådan finder du en persons websted

Nødvendig

Registrering på det sociale netværk

Instruktioner

Trin 1

Blandt alle sociale netværk kan vi sige, at der er 3 mest berømte i det åbne rum på det russiske internet: Vkontakte, Odnoklassniki og My World. For at søge på Vkontakte-webstedet skal du logge ind på din konto, klikke på knappen Søg på hovedsiden (placeret i øverste panel). På den side, der åbnes, skal du indtaste for- og efternavnet på den person, du leder efter, og trykke på knappen "Søg" eller Enter-knappen på tastaturet. Den indlæste liste indeholder et stort antal resultater. De kan sorteres: I højre kolonne skal du vælge "Mennesker". Vælg derefter land og by, hvor du bor i kolonnen "By". I sektionen Køn skal du vælge mand eller kvinde. Listen bør reduceres betydeligt. Du kan også tilføje oplysninger om en persons alder, uddannelsesinstitutioner, arbejde og bopæl.

Trin 2

Odnoklassniki har ikke en så klar placering for alle dataene i spørgeskemaet, men søgningen efter den rigtige person udføres også på kort tid. Når du er logget ind på din konto, skal du holde markøren over feltet "Søg på webstedet", indtaste for- og efternavn på den person, du leder efter, og tryk på knappen med forstørrelsesglasset eller Enter-knappen på dit tastatur. Søgeresultaterne indlæses på samme side. I topmenuen kan du vælge en søgekategori: personer, grupper, samfund osv.

Trin 3

I det sociale netværk "Min verden" udføres søgningen ved at kalde siden med samme navn: log ind på din konto, klik på knappen "Søg" i øverste venstre hjørne af siden. På den side, der åbnes, kan du søge på mange kategorier af spørgeskemaet: by, skole, universitet, college, arbejde osv. Du kan også søge via e-mail. I søgefeltet skal du indtaste for- og efternavnet på den person, du leder efter, og trykke på "Find" -knappen eller Enter-knappen på dit tastatur.

Anbefalede: