Sådan Slettes E-mails Permanent I Yandex

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes E-mails Permanent I Yandex
Sådan Slettes E-mails Permanent I Yandex

Video: Sådan Slettes E-mails Permanent I Yandex

Video: Sådan Slettes E-mails Permanent I Yandex
Video: Настройка Yandex почты в Windows 10 2024, April
Anonim

Yandex. Mail er en af de mest populære posttjenester i Rusland. Med sin hjælp kan du udveksle e-mails og udføre operationer med modtagne beskeder direkte via ressourceinterfacet. En af tjenestens grundlæggende funktioner er muligheden for at slette en modtaget besked, så den ikke optager plads på det filrum, der er tildelt af Yandex til lagring af post.

Sådan slettes e-mails permanent i Yandex
Sådan slettes e-mails permanent i Yandex

Instruktioner

Trin 1

Den primære sletning af mail på ressourcen udføres ved hjælp af den tilsvarende knap i grænsefladen. For at få adgang til at slette e-mails skal du logge på servicekontoen ved at gå til dens hovedside og indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Trin 2

Klik på linket "Indbakke" i venstre side af sidevinduet. Venstreklik på navnet på det bogstav, du vil slette. I det vindue, der vises, skal du læse teksten i dette brev og sørge for, at du vil slette det, og derefter klikke på den tilsvarende knap over siden.

Trin 3

Hvis du vil slette flere e-mails på én gang, skal du vende tilbage til "Indbakke" -mappen. Ved at klikke på venstre museknap skal du sætte et flueben foran hvert bogstav, du vil slette, i det tilsvarende område på siden. Når du har valgt unødvendige bogstaver, skal du klikke på knappen "Slet".

Trin 4

Alle meddelelser, der er slettet fra indgående meddelelser, placeres midlertidigt i "Slettede emner" -mappen, som også er placeret i venstre side af menuen med servicegrænseflader. For permanent at slette breve, der sendes til denne mappe, skal du klikke på knappen med kosteskaffen, som også er placeret i venstre del af vinduet i menupunktet "Slettede emner". Bekræft handlingen med at rydde denne mappe ved at klikke på knappen "Ryd". Denne handling sletter meddelelser fra serveren fuldstændigt uden mulighed for at gendanne dem.

Trin 5

Det er værd at bemærke, at alle bogstaver i mappen "Slettede emner" automatisk slettes efter 7 dage. Således, hvis du af en eller anden grund har glemt at tømme denne mappe, renses den automatisk 7 dage efter, at beskeden er slettet.

Trin 6

Beskeder i mappen "Spam" kan også slettes permanent. For at gøre dette skal du bare vælge dem og klikke på knappen "Ryd", der er tilgængelig i det øverste panel i e-mailadministrationsgrænsefladen. I modsætning til meddelelser i kategorien Indbakke slettes meddelelser fra mappen Spam med det samme fra systemet for evigt.

Anbefalede: