Sådan Oprettes En Menu På Siden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Menu På Siden
Sådan Oprettes En Menu På Siden

Video: Sådan Oprettes En Menu På Siden

Video: Sådan Oprettes En Menu På Siden
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, April
Anonim

En smuk, praktisk og funktionel menu er nøglen til populariteten og attraktiviteten af webstedet for besøgende. Uden en klar og stilfuld menu har webstedet ikke anstændig navigation, intuitivt forståeligt selv for den person, der først besøgte din side.

Sådan oprettes en menu på siden
Sådan oprettes en menu på siden

Instruktioner

Trin 1

Åbn programmet, og se listen over knapformater i nederste venstre hjørne af vinduet. Vælg en stil, der passer dig, ved at klikke på den med venstre museknap. Kopier koden, der vises i en separat tekstfil, og klik derefter på elementet Tilføj element for at aktivere knappen.

Trin 2

Pas nu på dens indstillinger - i højre rude skal du åbne fanen Knap og angive den ønskede skrifttype til knapteksten, dens farve og størrelse. Link derefter i afsnittet Link til den side, som knappen er klikket på (for eksempel index.php).

Trin 3

Hvis du vil have en pop op-hint-tekst, der skal vises, når du holder markøren over markørknappen, skal du i fanen Hint indtaste den ønskede tekst, der skal udvikles. På ikonet fane skal du angive det ikon, der skal være ved siden af teksten. juster justeringen (f.eks. til venstre kant af skærmen) og fjern markeringen fra fanen Stick to text.

Trin 4

Derefter skal du åbne sektionen Knapstil og fjerne markeringen af elementet Automatisk størrelse. Angiv faste størrelser til dine knapper. Derefter skal du redigere stilen på menuen - angiv farven på konturen, og i afsnittet Diverse skal du markere de ønskede effekter (gennemsigtighed, falmning, skygge osv.).

Trin 5

Gentag alle ovenstående trin for at oprette alle de andre menupunkter ved at tilpasse knapperne. Klik på Tilføj underemne for at oprette en ekstra undermenu for hver knap. Konfigurer hvert oprettede element og hver oprettet knap på samme måde som det første.

Trin 6

Når menuen - vandret eller lodret - er oprettet, skal du gå til programmenuen og klikke på elementet "Indsæt i en webside" og bemærke, at du kun vil generere koden. Angiv stien til mappen med menubilleder, hvor de grafiske menupunkter i png-format gemmes.

Trin 7

For at installere den oprettede menu på dit websted skal du kopiere mappen med billeder til rodmappen og indstille koden, der er gemt i starten, til hovedsiden.

Anbefalede: