Sådan Finder Du En Slettet E-mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Slettet E-mail
Sådan Finder Du En Slettet E-mail

Video: Sådan Finder Du En Slettet E-mail

Video: Sådan Finder Du En Slettet E-mail
Video: Sådan finder du administratorer 2024, April
Anonim

Du slettede en besked fra din e-mail-indbakke, og derefter har du brug for den igen. Det er ikke altid muligt at gendanne det, men det er værd at prøve. Der er flere måder at gendanne det på.

Sådan finder du en slettet e-mail
Sådan finder du en slettet e-mail

Instruktioner

Trin 1

Log ind på din e-mail-indbakke via webgrænsefladen, og gå derefter til mappen kaldet "Slettede emner" ("Papirkurv"). Hvis du ikke har konfigureret automatisk rengøring af denne mappe ved afslutning eller ikke har slettet meddelelsen derfra selv, finder du den der. Husk, at Mail. Ru-tjenesten automatisk renser mappen Deleted Items ved afslutning som standard, og nogle tjenester sletter automatisk beskeder, der er flyttet til den for længe siden (hvor lang tid afhænger af tjenesten).

Trin 2

Hvis du bruger et e-mail-program i stedet for webgrænsefladen til at se indholdet af en e-mail-boks, skal du se, hvordan det er konfigureret. Efter at have oprettet en lokal kopi af meddelelser på computeren sletter den måske dem fra postkassen. Hvis du bruger mailprogrammet både hjemme og på arbejdspladsen og i det mindste på en computer er det konfigureret på denne måde, så prøv at køre det på alle computere, du bruger - måske finder du et brev, der ikke er i din postkasse, i det mindste på en af dem. Følgende scenarie er også muligt: du bruger begge metoder til at få adgang til postkassen, og brevet blev slettet via webgrænsefladen. Hvis du før det har downloadet det via postprogrammet, har du uanset dets indstillinger en lokal kopi af det. Den modsatte situation sker også: mail-programmet er konfigureret til ikke at slette downloadede meddelelser fra serveren, og du slettede en af dem fra den lokale mappe. I dette tilfælde skal du kigge efter det på serveren.

Trin 3

Endelig, hvis det viser sig, at du garanteret har slettet meddelelsen fra både serveren og mailprogrammet, skal du prøve at finde mindst den vedhæftede fil. Hvis du downloadede filer, der er knyttet til en besked til din computer, skal du huske i hvilken mappe du gemte dem.

Trin 4

Endelig, hvis du hverken kan finde et brev eller en vedhæftet fil på serveren eller i mail-programmets cache eller på din computers diske, er der altid en ekstra mulighed: bede den person, der sendte dig beskeden om at sende den igen.

Anbefalede: