Sådan Fjernes Annoncer På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Annoncer På Webstedet
Sådan Fjernes Annoncer På Webstedet

Video: Sådan Fjernes Annoncer På Webstedet

Video: Sådan Fjernes Annoncer På Webstedet
Video: Fageksperten forklarer: Indretning af børneværelset 4-12 år 2024, April
Anonim

Alle, der surfer på Internettet, støder på et ikke så behageligt fænomen som reklame på websteder. Det kan være lyst, farverigt, nogle gange endda distraherende fra sagen og med stor fristelse får dig til at trykke. På den ene eller anden måde gør bannere på websteder nogle brugere nervøse for deres tilstedeværelse.

Sådan fjernes annoncer på webstedet
Sådan fjernes annoncer på webstedet

Nødvendig

Her skal du bruge ad-spise software

Instruktioner

Trin 1

Stillet over for et sådant fænomen som bannerannoncering ønsker flere og flere mennesker at slippe af med det. På et tidspunkt torturerede denne type reklame mig bare. Hjælpecirklen blev kastet over mig af det vidunderlige program Ad Muncher. Virksomhedens logo er et mariehøne, der tygger morsomt, når man "spiser" en annonce. Programmet er universelt. Fungerer med alle kendte internetbrowsere, fjerner annoncer i alle mulige browser-tilføjelser. I beskrivelsen, der var knyttet til programmet, blev det skrevet, at det fungerer med browsere. Men når du starter en bestemt software med en reklamefyldning, spiser "mariehøne" også alt hvad du har brug for. Et andet træk ved dette program er, at det blokerer uønskede websider, der indeholder vira.

Trin 2

Der er tidspunkter, hvor banneret ud over at være på webstedet overføres til computeren. Det kan ses direkte på skrivebordet. Samtidig fungerer antivirusprogrammet ikke og viser, at alt er rent, eller at det ikke kan scanne. I dette tilfælde er det værd at afklare et par vigtige punkter for dig selv:

- under ingen omstændigheder sende SMS

- tjek din harddisk for vira - for eksempel fra en ven;

- du kan bruge geninstallation af Windows eller systemgendannelse;

- der er også specialiserede programmer som Combofix, CureIt!, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, Trojan Guarder Gold, AVP Tool fra Kaspersky, ZbotKiller fra Kaspersky.

Alle disse metoder giver sammen en god effekt i at fjerne bannere fra computeren.

Anbefalede: