Sådan åbnes Opera-browseren

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Opera-browseren
Sådan åbnes Opera-browseren

Video: Sådan åbnes Opera-browseren

Video: Sådan åbnes Opera-browseren
Video: Как изменить язык в браузере Opera 2024, April
Anonim

Opera-browseren er et af de mest populære programmer til browsing på Internettet i Rusland. Du kan åbne den browser, der er installeret på din computer, på forskellige måder, afhængigt af dens status i operativsystemet.

Sådan åbnes Opera-browseren
Sådan åbnes Opera-browseren

Instruktioner

Trin 1

For at åbne Opera-browseren skal du dobbeltklikke på dens genvej på skrivebordet eller et klik, hvis programikonet er placeret i operativsystemets hovedmenu. Downloaden finder sted på mindre end to sekunder. Browserens åbne knap kan også være docket i den såkaldte hurtigstartlinje, der ligger lige til højre for Start-menu-knappen nederst på skærmen på proceslinjen. Browseren kan åbnes fra panelet til hurtigstart med et enkelt museklik.

Trin 2

Åbn menuen "Start" og klik på knappen "Internet" øverst i højre kolonne. Denne forenklede startmetode skyldes, at browseren er et af de vigtigste programmer i Windows-operativsystemet. Bemærk, at for at starte Opera-browseren skal den indstilles som standardbrowser. Det vil sige, selvom der er installeret flere forskellige browsere på computeren, skal en af dem installeres som standard. Derefter fastgøres ikonet permanent til Start-menuen. For at indstille standardbrowseren skal du indstille denne parameter i dens indstillinger eller bruge tjenesten "Vælg standardprogrammer" i "Kontrolpanel" Windows.

Trin 3

Når du åbner en genvej til internettet fra skrivebordet eller fra en hvilken som helst anden mappe samt hyperlinks fra tekstfiler eller multimediepræsentationer, starter Opera-browseren automatisk, hvis den er installeret som standard. For at gøre det nemmere at åbne visse sider skal du lade genveje til ofte åbnede sider på skrivebordet, starte dem og se dem gennem Opera-browseren.

Anbefalede: