Sådan Søger Du Efter En Kontakt Ved Id

Indholdsfortegnelse:

Sådan Søger Du Efter En Kontakt Ved Id
Sådan Søger Du Efter En Kontakt Ved Id

Video: Sådan Søger Du Efter En Kontakt Ved Id

Video: Sådan Søger Du Efter En Kontakt Ved Id
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Marts
Anonim

At finde en person, der ikke har mindst en slags internetforbindelse, er nu ret vanskelig. Der er mange grunde til at bruge netværksressourcer: undersøgelse, arbejde, underholdning. I øjeblikket har sociale netværk vundet enorm popularitet: VKontakte, Odnoklassniki, Facebook osv. Med deres hjælp kan du finde gamle venner eller finde nye. Den mest umiskendelige mulighed er at søge efter id.

Sådan finder du en person ved id VKontakte
Sådan finder du en person ved id VKontakte

Nødvendig

  • - computer;
  • - adgang til Internettet
  • - registrering i det sociale netværk VKontakte.

Instruktioner

Trin 1

Det vides, at mere end en million mennesker allerede har registreret sig på VKontakte-webstedet. Den mest almindelige aktivitet hos brugere på et socialt netværk er at finde venner og bekendte. Når du først går til siden og tilmelder dig, bliver du tilbudt at finde venner, men ofte forsøger disse forsøg ikke at fungere. Oftest, fordi flertallet ikke lægger deres fotos, men enkle billeder, og dette fører til en blindgyde. Der er situationer, hvor en bruger har besluttet at forblive inkognito og blot bruger et pseudonym. Det sker, at navnet og efternavnet er kendt, men ifølge anmodningen er der flere dusin mennesker.

Trin 2

For at undgå forskellige misforståelser kan du bruge brugerens personlige id til at søge efter en kontakt. Id'et er et nummer, der tildeles efter registrering på ressourcen. Dette giver dig mulighed for med det samme at springe til siden for den rigtige person, fordi der ikke findes to identiske ID'er. Hvis du har brug for den hurtigste og mest nøjagtige måde at finde bekendte på, er id lige det, du har brug for. Hovedopgaven er stadig at finde ud af dette id. Men hvis en ven gav dig adressen på hans VKontakte-side, reduceres søgningen til et minimum af handlinger.

Trin 3

Find adresselinjen i din browser. Det er øverst på siden under proceslinjen. Proceslinjen er den linje, hvor navnet (ikke adressen) på det websted, du besøger i øjeblikket, er skrevet og dets favoritikon (billede). Nu er det bare at skrive til adresselinjen vk.com/. Efter et skråstreg (et skråstreg i adressen) skriv det id, du kender, og tryk på enter. Nu vises siden for den person, du har brug for, foran dig.

Anbefalede: