Sådan Installeres Gracia Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Gracia Server
Sådan Installeres Gracia Server

Video: Sådan Installeres Gracia Server

Video: Sådan Installeres Gracia Server
Video: 1 L2 Установка сервера lineage 2 Gracia 2024, April
Anonim

Der er mange programmer til at oprette din egen Lineage 2-server, blandt hvilke Lineage 2 Gracia Final er en af de mest populære. Denne server har en bred vifte af tilpasningsmuligheder og et stort antal tilgængelige konfigurationer. Det er let nok at sætte det op, hvis du følger instruktionerne nøje.

Sådan installeres gracia server
Sådan installeres gracia server

Instruktioner

Trin 1

Installer Java-biblioteket eller Java-motoren på din computer, hvis program kan downloades fra Internettet. Det er nok at køre navnet ind i søgeforespørgslen og gå til et af de foreslåede websteder. Pak arkivet ud, og kør installationsprogrammet. For at installere behøver du ikke angive nogen data, bare tryk på Accept-knappen hele tiden. Når du er færdig med proceduren, skal du klikke på knappen Udfør og lukke vinduet.

Trin 2

Download MySQL-installationsarkivet, og pakk det ud. Kør databasens installationsprogram. Vælg afsnittet "Typisk", og klik på Næste to gange. Derefter skal du angive stien, hvor databasen skal installeres, og klikke på knappen Installer. I slutningen af installationsprocessen vises et vindue med registreringen af en ny konto.

Trin 3

Vælg "Spring tilmelding over", klik på Næste og afslut installationsprogrammet. Derefter vises guiden MySQL-indstillinger, hvor du angiver standardparametrene, vælger typen af databaseserver og opretter en adgangskode. Klik på knappen Afslut for at afslutte konfigurationen.

Trin 4

Pak det downloadede arkiv ud for at installere Navicat. For at installere programmet til at arbejde med databasen skal du køre filen navicat8_mysql_en.exe. Enig med licensaftalen, og klik på knappen Næste flere gange, og afslut derefter installationsprocessen. Da denne applikation kræver en licens, skal du til normal drift købe en aktiveringsnøgle på

Trin 5

Kør det for at aktivere programmet. Som et resultat skal en genvej "Navicat for MySQL" vises på skrivebordet. Kør programmet, og opret en "Ny forbindelse". Indtast "Forbindelsesnavn" - "l2rt" i linjen, og vælg "localhost" i værtsfeltet. Gem indstillingerne.

Trin 6

Download Lineage2 Gracia Final-serveren, og pakk den ud til den ønskede mappe. Rediger filerne database_installer.bat, gameserver / config / server.properties, /login/config/loginserver.properties og /gameserver/config/General.properties. De koder, der skal indsættes i dem, kan findes på Internettet på et af de steder, der er dedikeret til spillet Lineage 2. For eksempel på linket

Anbefalede: