Sådan Spiller Du Spil På Et Internet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Spil På Et Internet
Sådan Spiller Du Spil På Et Internet

Video: Sådan Spiller Du Spil På Et Internet

Video: Sådan Spiller Du Spil På Et Internet
Video: Sådan blev GTA til et af verdens største spil 2024, Marts
Anonim

Tendenserne i spilverdenen har ændret sig dramatisk med internetets fremkomst i vores liv. Nu er de fleste spil fokuseret på kooperativ passage, og at spille alene er simpelthen ikke moderigtigt længere. Det eneste problem er, at ikke alle brugere kan nyde glæden ved at "spille på nettet".

Sådan spiller du spil på et internet
Sådan spiller du spil på et internet

Instruktioner

Trin 1

Brug kun licenserede versioner af spillet. Mange brugere gør dette ikke i princippet, men forgæves. Ved at spille på licenserede servere undgår du mange problemer: snydere, afbrydelser eller versionskompatibilitet. Endelig på juridiske servere vil du møde mange flere spillere fra hele verden og drage fordel af alle de muligheder, der er lukket for pirater (som f.eks. Rangsystemet). Plus, ingen seriøs udgiver ville frigive et spil uden et sikkerhedssystem, så det at spille online med en ikke-licenseret version bliver ofte et mareridt.

Trin 2

Installer Hamachi-applikationen, dette program skaber udseendet af et lokalt netværk mellem computere på Internettet. Hemmeligheden er, at afspilning på LAN i de fleste spil ikke er forbudt og ikke har nogen særlig beskyttelse, derfor forårsager det mindst mulig interferens, når du bruger en piratdisk. Imidlertid har "lokalt" mange begrænsninger i gameplayet, så det er mere rentabelt at kigge efter internetspil.

Trin 3

Der er altid detaljerede instruktioner om, hvordan man spiller på Internettet ved siden af invitationen på spilwebstedet. Du bliver sandsynligvis nødt til manuelt at indtaste din IP-adresse, downloade yderligere programmer og specielle klienter til spillet. Af de få fordele kan man udpege den relative nærhed af sådanne spillesteder - nye spillere kommer ikke så ofte, og i en kort periode forbliver ryggen på "deres fyre" uændret.

Trin 4

Brug Tunngle-appen. Dette er et ungt program i beta-fase. Det fungerer meget som Hamachi, men har en anden tilgang til hvert spil og har over 3.000 titler på sin liste, inklusive kopier af Resident Evil 5 og Fable 3.

Trin 5

Brug listen over "Spil til samarbejde". Den indeholder de fleste af de nogensinde udgivne projekter, der understøtter spillet på Internettet. Mange kopier har i princippet ikke noget beskyttelsessystem (for eksempel kan alle afspille "på den officielle", selv med en ikke-licenseret version. Denne funktion annonceres dog ikke til markedsføringsformål.

Anbefalede: