Sådan Opdateres Counter Strike Source

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Counter Strike Source
Sådan Opdateres Counter Strike Source
Anonim

Counter Strike Source er et af de mest populære onlinespil i vores tid. På trods af at det blev frigivet for længe siden, understøtter udviklerne det stadig og fortsætter med at frigive forskellige patches og forbedringer for at gøre spillet mere stabilt.

Sådan opdateres Counter Strike Source
Sådan opdateres Counter Strike Source

Instruktioner

Trin 1

For at opdatere spillet skal du downloade den nye version af patchinstallationsfilen, som giver dig mulighed for at foretage alle de nødvendige ændringer og ændre spilfilerne. Du kan downloade programrettelsen fra Internettet. Find den korrekte version af programrettelsen, og gem den på din computer.

Trin 2

Kør den resulterende fil ved at dobbeltklikke på den med venstre museknap. Du får vist installationsvinduet, hvor du skal klikke på "Næste". På det næste skærmbillede skal du vælge den mappe, hvor du har installeret spillet. Som standard kan den være placeret på det lokale drev C: / Program File / Counter Strike Source. Klik på "Næste" og start installationsproceduren.

Trin 3

Efter installationen kan du starte dit spil og kontrollere, om alle opdateringer fungerer. Hvis forbindelsen til de servere, der kræves til spillet, er korrekt, og gameplayet ikke har ændret sig visuelt, var opdateringsinstallationen vellykket.

Trin 4

Du kan også bruge det specialiserede AutoUpdater CSS-værktøj til automatisk at opdatere spilfilerne. Det forenkler processen med opdatering af Counter Strike. For at installere programrettelsen gennem den skal du bare køre den eksekverbare fil AutoUpdater.exe.

Trin 5

Download dette program og installer i henhold til instruktionerne fra installationsprogrammet. Derefter skal du gå til spilmappen og køre den eksekverbare fil for at starte proceduren for kontrol af nye opdateringer og installation af dem. Når du har gennemført operationen, kan du starte spillet og kontrollere dets funktionalitet.

Trin 6

Hvis spillet efter installation af den krævede programrettelse under tilslutning til serveren stadig kræver installation af en nyere version af spillet, blev installationsmappen til opdateringen forkert angivet. Prøv at installere det ønskede program igen, og angiv den nøjagtige mappe, hvor du har kildespilfilerne. For at gøre dette kan du højreklikke på spilgenvejen på skrivebordet og vælge "Egenskaber". Den mappe, der vil blive angivet i "Objekt" -feltet, er biblioteket for dit spil.

Anbefalede: