Sådan Oprettes En Status I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Status I Odnoklassniki
Sådan Oprettes En Status I Odnoklassniki

Video: Sådan Oprettes En Status I Odnoklassniki

Video: Sådan Oprettes En Status I Odnoklassniki
Video: ПОБЕГ из 100 СЛОЕВ КАРТОНА ! Кто в Ловушке ? 2024, April
Anonim

Odnoklassniki.ru er et meget populært sted, der bruges af både unge og mennesker i en ret moden alder. Brugere af dette websted underholder sig på forskellige måder: nogen spiller spil, nogen lytter til musik, nogen ser videoer, kommunikerer med venner, og nogen elsker at samle interessante og sjove statuser.

Sådan oprettes en status i Odnoklassniki
Sådan oprettes en status i Odnoklassniki

Nødvendig

  • - computer;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil indstille en status på webstedet Odnoklassniki.ru eller ændre den gamle status til en ny, skal du tage følgende trin. Gå til Internettet, find en hvilken som helst søgemaskine, og indtast teksten "Odnoklassniki.ru" i søgefeltet. En liste over forskellige sider vises foran dig, og dette særlige sociale netværk skal være i første omgang på denne liste. Klik på webstedsadressen, så du bliver ført til den. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode i specielle linjer.

Trin 2

Din side på Odnoklassniki.ru-webstedet åbnes foran dig. Til venstre ser du dit hovedbillede, og til højre for det vil der være en menu: "Generelt", "Venner", "Fotos", "Grupper", "Spil", "Noter", "Mere". Under denne menu vil du se et specielt vindue fremhævet med en grøn ramme. Klik på den, indtast din statustekst og venstre-klik på "Del" -funktionen. Dette indstiller en ny status på din side.

Trin 3

Hvis du ikke ønsker, at din status på webstedet Odnoklassniki.ru skal være almindelig tekst, kan du tilføje enhver lydoptagelse, foto, linke til den eller endda oprette en afstemning. For at gøre dette skal du gøre alle de samme trin, som når du indtaster almindelig tekst i status, og klik derefter på en af knapperne nedenfor. Knapperne har følgende navne: Tilføj tekst eller link, Tilføj fotos, Tilføj musik og Tilføj afstemning. Ud over muligheden for at tilføje forskellige objekter til status kan du markere venner i din status og være sikker på, at de nøjagtigt vil se på denne status.

Trin 4

Status kan også indstilles som følger. Gå til din side med lydoptagelser, og klik på en vilkårlig sang. Det skal begynde at spille. Under navnet på denne sang vil du se indskriften: "Til status". Klik på denne knap, og den sang, der afspilles i det øjeblik, indstilles i stedet for din status.

Anbefalede: