Sådan Håndteres E-mail-spam

Indholdsfortegnelse:

Sådan Håndteres E-mail-spam
Sådan Håndteres E-mail-spam

Video: Sådan Håndteres E-mail-spam

Video: Sådan Håndteres E-mail-spam
Video: ЕМЕЙЛ РАССЫЛКА БЕЗ МОДЕРАЦИИ / 3 МИЛЛИОНА E-MAIL ПИСЕМ В СУТКИ / ЕМЕЙЛ СПАМ 2024, April
Anonim

Bekæmpelse af spam er som en krig mod vindmøller, fordi uønsket mail ikke afslutter sin eksistens før det øjeblik, hvor der vedtages en lov, der forbyder spamming. Der er dog måder at holde uønsket spam på et minimum.

Sådan håndteres e-mail-spam
Sådan håndteres e-mail-spam

Instruktioner

Trin 1

Opret flere postkasser, som du vil bruge som følger: den første postkasse - personlig korrespondance og arbejdskorrespondance; den anden boks - modtagelse af forsendelser og nyheder fra de websteder, som du abonnerer på; det tredje felt er en e-mail til registrering på fora og websteder. Det er klart, at kun den første postkasse, der indeholder personlig korrespondance, er den mest sikre: mængden af spam i den vil være minimal. Den anden og tredje postkasse indeholder meget spam.

Trin 2

For dem, der bruger en e-mail-klient, anbefales det at oprette et spamfilter, der hjælper med at bekæmpe uønsket mail. Som regel tilbyder de fleste mailservere et bestemt sæt værktøjer, der giver dig mulighed for at tilpasse arbejdet med breve og sende uønsket mail direkte til spam.

Trin 3

Opret en liste over modtagere, som du har tilladelse til at modtage breve fra, og en "sort liste", hvor du skal tilføje alle uønskede korrespondenter. Vær forsigtig: et brev med de nødvendige og forventede oplysninger kan være inkluderet i den "sorte liste".

Trin 4

Vær forsigtig, når du vælger et navn til din postkasse. Spammere sender ofte e-mails til de mest populære navne og ord, som nogle brugere bruger til at henvise til deres postkasser. Så det er bedre ikke at vælge navne som [email protected] eller [email protected] til e-mail, de mest egnede navne ville være [email protected] eller [email protected].

Trin 5

At sende et vredt brev til spammers klienter fungerer også godt for spammere. Hvis adresselisten indeholder annoncørens nummer, kan du ringe til ham og fortælle ham, hvad du synes om hans metoder til at promovere varer eller tjenester.

Trin 6

Husk ikke at købe noget fra spammere. Åbn ikke de links, der er indeholdt i spam-mailings.

Anbefalede: