Sådan Slettes En Gmail-postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Gmail-postkasse
Sådan Slettes En Gmail-postkasse

Video: Sådan Slettes En Gmail-postkasse

Video: Sådan Slettes En Gmail-postkasse
Video: gestor de tareas rememberthemilk- integracion con gmail.flv 2024, April
Anonim

Sletning af en Gmail-postkasse er et stort skridt. Sammen med kassen skal du sige farvel for adgang til alle produkter og tjenester, der var tilknyttet kontoen. Desuden kan det være svært at slette en postkasse, hvis du har flere konti.

Sådan slettes en gmail-postkasse
Sådan slettes en gmail-postkasse

Instruktioner

Trin 1

Log ud af alle dine konti. Sørg for, at du ikke er logget ind nogen steder i browsere eller websider. Dette er især vigtigt, hvis du prøver at slette en af mange konti.

Trin 2

Sørg for, at du ikke er på din personlige side på Youtube, Gmail eller Google+. For at gøre dette skal du kigge i øverste højre hjørne af Google-siden og sørge for, at der står "Log ind".

Trin 3

Log ind på den konto, du vil slette. Klik på pilen ud for dit navn for at sikre dig, at du er inde i den samme konto igen.

Trin 4

Log ind på din kontoindstillingsside. Klik på den lille trekant i øverste højre hjørne. En menu åbnes. Find ordet "Konto" (eller på engelsk Konto), og klik på det.

Trin 5

Vælg menupunktet "Dataværktøjer" på den side, der åbnes, og klik også på det. Du finder dig selv i dataindstillingerne.

Trin 6

Vælg derefter menupunktet "Kontostyring" i højre kolonne. Find underemnet "Slet konto og data" i det.

Trin 7

Kontroller alle elementerne i det vindue, der åbnes. For at slette en postkasse skal du bekræfte, at du forstår, at du mister adgang til alle tjenester og tjenester. Husk, at ved at slette din postadresse, vil du ikke længere være i stand til at gendanne den efter et par uger. Dog hjælper Google dig med at gendanne din postkasse, hvis du for nylig har slettet den.

Trin 8

Indtast din adgangskode, og marker de relevante felter. Klik på "Slet Google-konto". Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at slette postkassen, kan du blot ændre status til offline, skrive f.eks. "Kontoen er ikke længere aktiv" og aldrig åbne denne konto igen.

Anbefalede: