Sådan øges Aktiviteten

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Aktiviteten
Sådan øges Aktiviteten

Video: Sådan øges Aktiviteten

Video: Sådan øges Aktiviteten
Video: Вяжем очень удобную теплую двойную зимнюю женскую шапочку с аранами на 2-х спицах. Часть 1. 2024, April
Anonim

Det sker, at abonnentlisten abonnenter følger linkene lidt. Og det ser ud til, at adresselisten er helt død, ingen læser den praktisk. Dette indtryk kan være vildledende, og hvis det lykkes dig at øge abonnenternes aktivitet, bliver et sådant nyhedsbrev meget værdifuldt for dets ejer.

Dialog vil gøre abonnenter mere aktive
Dialog vil gøre abonnenter mere aktive

Instruktioner

Trin 1

Skriv et specifikt mål - hvorfor du vil øge abonnentaktiviteten. For eksempel for at finde ud af, om nogen overhovedet læser dit nyhedsbrev. Og hvis der er læsere, skal du sælge dem en ny e-bog.

Trin 2

Lav et kort nyhedsbrev. Send ikke noget. Bare spørg dine abonnenter et spørgsmål relateret til dit mål. Spørg, om de er interesserede i emnet, som din e-bog er skrevet på. Fortæl dem ikke noget om bogen endnu.

Trin 3

Analyser svaret. Hvis du modtager e-mails, skal du ikke svare på dem individuelt. I stedet skal du udgive e-mail-uddrag i næste nyhedsbrev. Og giv dine kommentarer.

Trin 4

Analyser svaret igen. Hvis korrespondancen med læserne fortsætter, og du modtager breve fra andre interesserede abonnenter, er alt i orden. Det lykkedes dig at røre dem op. Nu kan du gå direkte til dit mål og tilbyde dem et betalt produkt.

Anbefalede: