Sådan Aktiveres Sberbank Internet Banking-tjenesten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Sberbank Internet Banking-tjenesten
Sådan Aktiveres Sberbank Internet Banking-tjenesten

Video: Sådan Aktiveres Sberbank Internet Banking-tjenesten

Video: Sådan Aktiveres Sberbank Internet Banking-tjenesten
Video: Сбербанк бизнес онлайн вход в систему / личный кабинет малому бизнесу Супер ответ 2024, April
Anonim

Internetbanken fra Sberbank fik navnet Sberbank-Online. Denne service giver en glimrende mulighed for at styre din egen økonomi uden at forlade dit hjem. Ved hjælp af Sberbank-onlinetjenesten i det globale netværk kan du udføre mange operationer - fra overførsel af penge til alle konti til betaling for forsyningsselskaber og glemmer køer i bankkontorer.

Sådan aktiveres Sberbank Internet Banking-tjenesten
Sådan aktiveres Sberbank Internet Banking-tjenesten

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at aktivere tjenesten på. Hvis du allerede har et Sberbank-kort uden yderligere tjenester tilsluttet, skal du komme til enhver bankfilial med et pas og kort. Hvis du har brug for avancerede funktioner i tjenesten, skal du henvende dig til operatøren med et pas i vinduerne med en elektronisk kø og skrive en ansøgning.

Trin 2

Du kan også kontakte en konsulent i terminalrummet. Ved at indsætte kortet i pengeautomaten aktiverer bankens specialist tjenesten gennem en speciel menu. Derefter beder den om en klientidentifikationskode (ID) og en adgangskode. Pengeautomaten udsteder dem i form af en check, hvor der ud over ID (aka login) og adgangskode vil være 20 midlertidige adgangskoder til at komme ind i Sberbank-online-systemet. Der kræves også midlertidige adgangskoder for at bekræfte dine økonomiske transaktioner. Når de midlertidige adgangskoder løber ud, skal de hentes fra afdelingen på samme måde.

Trin 3

Det er også muligt at logge ind på online-systemet ved hjælp af en mobiltelefon. For at gøre dette skal det være knyttet til et bankkort. Dette kan gøres enten umiddelbart efter tilslutning af kortet eller ved at besøge en filial med et pas og kort. Derefter vil du være i stand til at indtaste og udføre finansielle transaktioner og bekræfte dem med en kode i SMS sendt fra nummer 900.

Trin 4

En mere effektiv måde at aktivere tjenesten er mulig, hvis Mobile Bank-tjenesten er forbundet til dit kort. Du bliver nødt til at sende en SMS med de sidste fem cifre i dit kortnummer (16, 17, 18-cifret nummer i midten) til et specielt Sberbank-servicenummer 900. Som svar modtager du en SMS med en adgangskode for at få adgang din side. Plus, du skal finde ud af bruger-id'et. Ring til Sberbank's gratis hotline -8 (800) 555 5550. Operatøren på linjen beder om dit fulde navn og kodeordet, som du modtog, da du tilsluttede dit bankkort. Derefter fortæller det dig dit bruger-id.

Anbefalede: