Sådan Går Du Til "Mine Dokumenter" I Vkontakte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til "Mine Dokumenter" I Vkontakte
Sådan Går Du Til "Mine Dokumenter" I Vkontakte

Video: Sådan Går Du Til "Mine Dokumenter" I Vkontakte

Video: Sådan Går Du Til
Video: ETS2 1.33|Как установить карту Сибири SibirMap для Euro Truck Simulator 2 2024, April
Anonim

Hvis du ofte bruger VKontakte-dokumentudvekslingsfunktionen, er det fornuftigt at placere et link til dem i hovedmenuen - så den altid er ved hånden. Det er meget let at gøre det.

Det tager kun et par museklik at udveksle VKontakte-dokumenter
Det tager kun et par museklik at udveksle VKontakte-dokumenter

Instruktioner

Trin 1

For at gøre dette skal du finde linket "Mine indstillinger" i venstre kolonne med funktioner ("Min side", "Mine venner" osv.) Og klikke på denne indskrift.

Trin 2

Den første side af indstillingerne "Generelt" åbnes foran dig. Den første linje vil sige "Yderligere tjenester", under denne indskrift vises alle de links, der kan vises i samme venstre kolonne i menuen på din side. De nødvendige fremhæves, og ved siden af dem, du ikke bruger, skal du efterlade tomme vinduer - de optager ikke plads på listen over funktioner til venstre. For at gøre "Dokumenter" vist i menuen til venstre skal du markere dem med et flueben - påskriften "Dokumenter" vises straks i menuen. Ændringer gemmes automatisk.

Trin 3

Nu vises indskriften "Dokumenter" altid i venstre kolonne. Ved at klikke på den vil du se en liste over alle dokumenter, der nogensinde er sendt til venner. Når du holder markøren over en af dem, ser du i øverste højre hjørne af linjen et kryds (dokumentsletning "og en blyant (redigering). Således kan du ændre dokumentets navn og sætte et mærke. Ved at klikke på det blå formatikon (blå rektangel dok., Wma. Og til venstre) kan du downloade dokumentet til din computer.

Trin 4

Du kan også se alle dine dokumenter, hvis du i dialogboksen med samtalepartneren klikker på knappen "vedhæft" og vælger "dokument". Du vil se en liste over alle de dokumenter, du nogensinde har opereret. Således, et dokument, som du allerede har sendt til nogen en gang, kan du sende igen uden at spilde tid på at genuploade det.

Anbefalede: