Sådan Fjernes Din E-mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Din E-mail
Sådan Fjernes Din E-mail

Video: Sådan Fjernes Din E-mail

Video: Sådan Fjernes Din E-mail
Video: Как перезвонить по электронной почте в Outlook 2024, Kan
Anonim

Oprettelse af en e-mail-boks er ikke vanskelig, da der er mange oplysninger om dette spørgsmål på Internettet. Men der er kun få oplysninger og instruktioner om, hvordan man fjerner e-mail. Der er flere måder at fjerne unødvendige e-mail-adresser på forskellige servere.

Sådan fjernes din e-mail
Sådan fjernes din e-mail

Instruktioner

Trin 1

Slet din e-mail på Yandex. For at gøre dette skal du logge ind på webstedet. På den side, der åbnes, skal du bemærke knappen "Find". Det er placeret øverst til højre. Lidt til højre og lidt under denne knap, find indskriften "Indstillinger". Klik på den. Der er 3 links i indstillingerne, du skal vælge "Slet postkasse". Klik på dette link fører dig til en webside med en formular til at slette e-mail. Her skal du indtaste adgangskodeordet og klikke på "Slet". Nu er din mail blevet slettet og kan ikke fungere.

Trin 2

Prøv at slette din e-mail på Mail.ru. Gå til mailen, log ind med dit brugernavn og din adgangskode. Du skal skrive navnet på den postkasse, du skal slette. Vælg det ønskede domæne fra den angivne liste.

Trin 3

I det relevante felt skal du skrive din adgangssætning og klikke på Fjern. Og hvis adgangskoden er indtastet korrekt, lukkes adgangen til e-mailen. Denne e-mail-boks bliver gratis kun tre måneder efter sletning. Du kan kun fjerne en ekstra tjeneste, for eksempel "Min verden", hvis du ikke vil slette e-mail helt. For at gøre dette skal du gå til den, finde knappen kaldet "Slet" Min verden ". Marker de relevante afkrydsningsfelter. Accepter sletningen, mens du sletter alle dine fotos, videoer, alle dine venner.

Trin 4

Fjern e-mail på Rambler. For at gøre dette skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode på webressourcen https://id.rambler.ru. og bare klik på Fjern navn. Hvis du har e-mail på Gmail.com, og du vil slippe af med det, skal du følge disse trin. Gå til punktet "Indstillinger", som findes på siden www.gmail.com. Gå derefter til fanen "Konti". I indstillingerne på din konto skal du klikke på "Skift". Klik derefter på Fjern Gmail-tjeneste. Postkassen findes ikke længere. Bemærk, at det ikke længere er muligt at få adgang til e-mails igen.

Anbefalede: