Sådan Slettes Dine Data Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Dine Data Fra Internettet
Sådan Slettes Dine Data Fra Internettet

Video: Sådan Slettes Dine Data Fra Internettet

Video: Sådan Slettes Dine Data Fra Internettet
Video: Sådan Tjener Du Penge På Dine Billeder og Videoer 2024, April
Anonim

Et stigende antal brugere er bekymrede over problemet med at opretholde privatlivets fred på Internettet, men det er næppe muligt at fjerne oplysninger om sig selv fuldstændigt fra Internettet. Men at reducere brugerinformation er ganske mulig ved at slette en konto på sociale netværk og populære webtjenester.

Sådan slettes dine data fra Internettet
Sådan slettes dine data fra Internettet

Instruktioner

Trin 1

Log ind på Facebook for at slette din konto og åbne menuen "Kontoindstillinger". Gå til afsnittet "Deaktiver konto", og klik på knappen "Slet" for øjeblikkeligt at skjule din konto. Denne handling sletter ikke brugerdata, men skjuler dem kun. Brug den specielle formular til at anmode om sletning af din konto for at udføre en komplet rengøring af dine personlige data og husk at du ikke længere skal være logget ind på Facebooks sociale netværk efter at have sendt anmodningen.

Trin 2

Brug den samme procedure til at slette dine Twitter-legitimationsoplysninger. Processen kan tage cirka en måned. men brugerens oplysninger kan ikke længere gendannes.

Trin 3

Udvid punktet "Indstillinger" på siden "I kontakt" og brug linket til at slette siden. Det skal huskes, at deaktivering ikke betyder sletning, men kun gør siden utilgængelig for andre brugere. For at slette personlige data fuldstændigt skal du kontakte firmaets kontor.

Trin 4

Gå til startsiden for Google-konti for at slette din primære Gogle-konto og klik på knappen Rediger. Vælg emnet Ryd konto, og slet alle tilknyttede tjenester og info, og bekræft sletningen af kontoen i hver af de valgte tjenester i dialogboksen, der åbnes. Indtast din adgangskodeværdi i det tilsvarende felt i anmodningsvinduet, og anvend afkrydsningsfeltet i samtykkefeltet, mens du bevarer ansvaret for eventuelle økonomiske forpligtelser, der er knyttet til den angivne konto for at gennemføre proceduren for sletning af din Google-konto.

Trin 5

Log ind på Windows Live Id med dine legitimationsoplysninger, og udvid linket Luk din konto. Indtast din adgangskode i hurtigvinduet, og klik på Ja for at slette kontoen. Vælg Luk din Microsoft-konto for at slette den postkasse, der er knyttet til den slettede konto, og klik på knappen Luk min konto. Husk at bruge dit Windows Live ID til at få adgang til andre webressourcer kræver, at du først fjerner din konto fra de valgte websteder.

Anbefalede: