Sådan Slettes En Bruger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Bruger
Sådan Slettes En Bruger

Video: Sådan Slettes En Bruger

Video: Sådan Slettes En Bruger
Video: Sådan vælger du et bruger-ID til MitID - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

Når flere mennesker bruger en computer, er det praktisk at oprette deres egen brugerkonto til hver af dem. I dette tilfælde vil hver bruger være i stand til at tilpasse indstillingerne for arbejdsmiljøet og ofte anvendte applikationer. Det vil have sin egen profilmappe og mapper til lagring af personlige data. Over tid kan en person stoppe med at bruge en computer, og hans konto bliver ubrugelig. Dog vil dine profildata stadig blive gemt på din computer og optage plads. I dette tilfælde er der intet andet valg end at slette brugeren og frigøre nogle af maskinens ressourcer.

Sådan slettes en bruger
Sådan slettes en bruger

Nødvendig

Administrationsrettigheder for den aktuelle Windows-brugerkonto

Instruktioner

Trin 1

Åbn snapin-modulet Computeradministration. Højreklik på genvejen "Denne computer" på skrivebordet. En kontekstmenu vises. Vælg "Control" i menuen.

Trin 2

Find og fremhæv den bruger, der skal slettes. I træet Computeradministration (lokalt) til venstre skal du udvide filialerne Hjælpeprogrammer og lokale brugere en efter en. Grenene udvides ved at dobbeltklikke på grenens tekstetiket eller ved at enkeltklikke på "+" - tegnet til venstre for teksten. Fremhæv brugere. Flyt fokus til brugerlisten til højre. For at gøre dette skal du klikke en gang hvor som helst i den. Find den bruger, der skal slettes, på listen. Rul gennem listen med rullepanelet. Klik en gang på linjen, der viser oplysninger om den ønskede bruger.

Trin 3

Begynd processen med at slette en bruger. Højreklik på det fremhævede emne på brugerlisten. En kontekstmenu vises. Vælg elementet "Slet" i det.

Trin 4

Bekræft sletningen af den fremhævede bruger. Gennemgå oplysningerne i advarselsvinduet, der vises. Hvis du virkelig vil slette brugeren, skal du klikke på knappen "Ja". Brugeren slettes.

Anbefalede: