Sådan Overføres Penge Fra En Internetpung

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra En Internetpung
Sådan Overføres Penge Fra En Internetpung

Video: Sådan Overføres Penge Fra En Internetpung

Video: Sådan Overføres Penge Fra En Internetpung
Video: Hvordan skabes samfundets penge? 2024, April
Anonim

For mange mennesker er penge på internetbøger nu blevet en velkendt og endda nødvendig ting. Ved hjælp af virtuelle penge kan du betale for et stort antal tjenester uden at forlade dit hjem. Men nogle gange skal de trækkes tilbage, og den nemmeste måde er at bruge et bankkort.

Sådan overføres penge fra en internetpung
Sådan overføres penge fra en internetpung

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet.

Instruktioner

Trin 1

På hjemmesiden for det betalingssystem, hvorfra du agter at trække penge, skal du finde en liste over banker, til hvis konti du kan overføre betalingen. Desuden vil systemet tilbyde dig at vælge en kreditorganisation og åbne et plastkort, der er knyttet til denne organisation. Dette kort skal tildeles din egen tegnebog. Normalt foreskriver betalingssystemet detaljerede instruktioner om, hvordan du gør dette.

Trin 2

Yderligere afhænger dine handlinger af, hvilket betalingssystem du bruger. Hvis det er Yandex, skal du klikke på "træk" -linket og vælge den bank, du har brug for. Hvis det er Webmoney, skal du vælge den tegnebog, som dit bankkort er knyttet til, og finde den handling, du har brug for, i menuen. Hvis valutaerne på din tegnebog og kortet ikke stemmer overens, skal du først veksle pengene i tegnebogen mod kortvalutaen. Denne operation tager bogstaveligt talt et par sekunder og udføres direkte i betalingssystemet. Som regel opkræves der ikke yderligere pengeprovision til udveksling af penge.

Trin 3

Det er mere praktisk at trække penge fra Yandex-betalingssystemet. Den brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge det beløb, der skal overføres, og det beløb, du nu har brug for at trække fra din konto. Systemet vil automatisk bestemme og afskrive kommissionsbeløbet. I ethvert betalingssystem skal du bekræfte overførslen ved hjælp af en adgangskode eller en særlig kode.

Trin 4

Kortet modtages meget hurtigt, bogstaveligt talt inden for få minutter. Derefter kan du administrere pengene på kortet efter eget skøn og på den måde, der passer dig. På denne måde kan du overføre penge ikke kun til kortet, men også til bankkontoen. Men så tager overførslen tre dage. Hvordan man præcist trækker penge fra betalingssystemet, er det i sidste ende op til dig.

Anbefalede: