Sådan ændres Navnet På Det Trådløse Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Navnet På Det Trådløse Netværk
Sådan ændres Navnet På Det Trådløse Netværk

Video: Sådan ændres Navnet På Det Trådløse Netværk

Video: Sådan ændres Navnet På Det Trådløse Netværk
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, April
Anonim

Når du opretter et Wi-Fi-netværk, får det ofte et svært at huske standardnavnet. Navnet på det trådløse netværk kan let ændres ved at følge en enkel rækkefølge af trin på en computer, der er forbundet til internettet via en port.

Sådan ændres navnet på det trådløse netværk
Sådan ændres navnet på det trådløse netværk

Instruktioner

Trin 1

Tjek din internetforbindelse. Sørg for, at routeren fungerer, og at din computer er tilsluttet en af Ethernet-porte. Denne handling kan udføres via en trådløs forbindelse, men hvis navnet på routeren ændres, går internetforbindelsen tabt.

Trin 2

Åbn din internetbrowser. Indtast routerens IP-adresse i adresselinjen for at identificere den på det interne netværk. IP-adressen findes i den tekniske dokumentation eller på producentens websted.

Trin 3

På den side, der åbnes, skal du indtaste routerens navn og adgangskoden, som også findes i enhedsdokumenterne. Oftest bruger producenter ordet admin til dette formål. Din Wi-Fi-adgangskode fungerer ikke i dette tilfælde.

Trin 4

Find knappen eller linjen "Trådløse indstillinger", og klik på den. Klik på SSID-sektionen på den side, der åbnes. For Russified routere kan dette element oversættes som "Netværksnavn", "Routernavn" eller "Wi-Fi-netværksnavn".

Trin 5

Indtast et nyt navn til dit Wi-Fi-netværk. Prøv at holde det forskelligt fra navnene på dine naboers trådløse netværk. Brug aldrig din Wi-Fi-adgangskode som navnet.

Trin 6

Gem det nye navn på det trådløse netværk ved at klikke på knappen "Anvend" eller "Gem indstillinger".

Trin 7

Gå online via Wi-Fi fra din telefon eller tablet. Find dit navn på listen, og opret forbindelse til netværket igen ved at indtaste den gamle adgangskode.

Anbefalede: