Sådan Beregnes Internethastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beregnes Internethastighed
Sådan Beregnes Internethastighed

Video: Sådan Beregnes Internethastighed

Video: Sådan Beregnes Internethastighed
Video: Fysik: Sådan beregner du nyttevirkning 2024, April
Anonim

For almindelige internetbrugere er dens hastighed den vigtigste kvalitet og fordel. Når du vælger det selv, styres du selv af de opgaver, du løser ved hjælp af Internettet. Hvis du kun har brug for at indsamle oplysninger på netværket, skal du ikke tage for høj hastighed, og hvis du vil se dine yndlingsfilm med glæde, er det fornuftigt at tage netop denne. Hvis det ser ud til, at din hastighed ikke svarer til den, der er angivet i kontrakten, skal du kontrollere den.

Service
Service

Nødvendig

Tjeneste, der bestemmer hastigheden på Internettet. For eksempel "Jeg er på Internettet!" fra Yandex

Instruktioner

Trin 1

Først - og dette er et must - tjek din computer for vira, spyware og andre fjender. Kør dit antivirusprogram, antispyware og lad dem scanne din pc indefra og ude. Hvis du kun finder malware, skal du fjerne det med det samme, og bare i tilfælde af at køre antivirusprogrammet i accelereret tilstand for endelig at sikre dig, at alt er i orden med din pc.

Trin 2

Når du har frigjort din computer fra vira, skal du deaktivere antivirus, antispyware, torrentklient og alle andre netværksprogrammer, der er installeret på din pc.

Trin 3

Kontroller netværksaktivitet. Du kan gøre det på denne måde: Gå til mappen "Netværksforbindelser" og højreklik på netværksforbindelsen "Status". Vær opmærksom på, hvordan antallet af sendte og modtagne pakker opfører sig. Hvis antallet ændres skarpt opad, betyder det, at du enten har glemt at fjerne virussen, eller at du ikke har deaktiveret ikke alle netværksprogrammer. I dette tilfælde skal du aktivere antivirus og deaktivere netværksprogrammer. Hvis antallet af pakker er stabilt, er alt i orden, fortsæt til næste trin.

Trin 4

Besøg Yandex-webstedet og gå til "Jeg er på Internettet!" hastigheden på dit indgående og udgående internet.

Anbefalede: