Sådan Oprettes En Ringetone På ITunes I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ringetone På ITunes I
Sådan Oprettes En Ringetone På ITunes I

Video: Sådan Oprettes En Ringetone På ITunes I

Video: Sådan Oprettes En Ringetone På ITunes I
Video: Где скачать и как установить iTunes / Зачем нужен iTunes? 2024, April
Anonim

ITunes bruges til at synkronisere data med Apple-enheder. Dette program giver dig ikke kun mulighed for at synkronisere det ønskede indhold, men også udføre handlingen med at oprette ringetoner til iPhone, som senere kan bruges som en melodi til et indgående opkald.

Sådan oprettes en ringetone på iTunes i 2017
Sådan oprettes en ringetone på iTunes i 2017

Instruktioner

Trin 1

Start iTunes på din computer, og gå til sektionen Ringetone-bibliotek. Du kan også tilføje den musik, du har brug for til at oprette et opkald, ved at trække og slippe en fil fra enhver mappe i programvinduet.

Trin 2

Højreklik på den sang, du vil bruge som et opkald. I den genvejsmenu, der vises, skal du vælge indstillingen Detaljer. Oplysninger om melodifilen vises i et nyt vindue.

Trin 3

Gå til fanen "Indstillinger". Vær opmærksom på punkterne "Start" og "Slut" i enhedens menu. Marker afkrydsningsfelterne ud for disse sektioner, og indstil den ønskede tidsperiode, som du vil have til ringetonen. Indstil for eksempel Start til 0:30 og Afslut til 0:55. Bemærk, at telefonen ikke kan have melodier, der er længere end 30 sekunder. Efter afslutningen af handlingen skal du klikke på "OK" for at anvende ændringerne.

Trin 4

Højreklik på filen igen, og vælg Opret AAC-version. ITunes konverterer filen og opretter en ny ringetone i henhold til de parametre, du har angivet i egenskaberne. Højreklik på sangen igen, og klik på indstillingen Vis i Explorer.

Trin 5

Skift udvidelsen af .m4a-filen, der blev oprettet i iTunes, til.m4r. For at gøre dette skal du højreklikke på sangen og klikke på "Omdøb". Slet m4a-værdien efter punktet, og indtast m4r.

Trin 6

Slet den oprettede korte melodifil fra biblioteket ved at vælge den med højre museknap og vælge "Slet". Klik på knappen "Forlad" for at gemme den fil, der skal fjernes fra listen på din computer. Gå derefter tilbage til File Explorer, og dobbeltklik på.m4r-filen, der føjes til iTunes.

Trin 7

Slut din iPhone til din computer ved hjælp af et USB-kabel, og venstreklik på enhedens ikon i øverste højre hjørne. Derefter skal du markere afsnittet "Lyde" og markere afkrydsningsfeltet "Synkroniser" ud for det. Klik på "Anvend" og vent på, at operationen er afsluttet.

Trin 8

Oprettelse af ringetone i iTunes er fuldført. Du kan vælge denne ringetone i menuen "Indstillinger" - "Lyde" - "Ringetone" iPhone.

Anbefalede: