Sådan Oprettes En .com-postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En .com-postkasse
Sådan Oprettes En .com-postkasse
Anonim

E-mail er blevet den mest populære måde at overføre forskellige typer information over Internettet. Dens fordele er leveringshastighed, alsidighed i brugen, muligheden for at logge ind på din postkasse fra enhver computer, der er tilsluttet internettet, hvilket sparer tid. Der er mange ressourcer, der giver mulighed for at registrere en ny postkasse gratis.

Sådan oprettes en.com-postkasse
Sådan oprettes en.com-postkasse

Nødvendig

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - browserprogram

Instruktioner

Trin 1

Vælg en posttjeneste til oprettelse af post på com. For eksempel kan du bruge følgende systemer: gmail.com, yahoo.com, hotmail.com. For at registrere en ny postkasse skal du gå til stedet for den valgte posttjeneste og klikke på linket "registrer e-mail" (tilmeld dig). Der åbnes et vindue, hvor du skal udfylde flere felter. Normalt er der ved siden af hvert felt en kommentar om, hvilken slags tegn det skal udfyldes, for eksempel kun på latin. Der er også felter markeret med stjerner, de skal udfyldes for at lave et com.

Trin 2

Udfyld feltet "login". Dette er navnet på postkassen. Login skal være sammensat af latinske bogstaver uden mellemrum, brug af tal er også tilladt. Klik på afkrydsningsknappen ud for dette felt. Hvis der allerede findes et sådant login i systemet, vil det blive fremhævet med rødt, og du vil blive tilbudt loginmuligheder.

Trin 3

Lav en adgangskode til dig selv og indtast den i det relevante felt, normalt skal du indtaste den igen for at undgå en fejl. Vælg en kompleks adgangskode med en kombination af bogstaver og tal. For at gøre dette kan du bruge en adgangskodegenerator, der tilfældigt kombinerer tegn. Du skal huske din adgangskode og opbevare den på et sikkert sted, så ingen kan hacke din nye mailbox com.

Trin 4

Vælg et sikkerhedsspørgsmål, og indtast svaret. Hvis du glemmer din adgangskode, kan systemet identificere dig med denne funktion. Du kan også komme med et eget spørgsmål, f.eks. "Hvad var mit yndlingsfag i skolen." Svaret på dette spørgsmål skal også huskes.

Trin 5

Udfyld personlige data: navn, efternavn, fødselsdato, by. Normalt er for- og efternavn obligatoriske felter, men ingen tvinger dig til at indtaste gyldige data.

Trin 6

Læs symbolerne fra billedet, og indtast dem i det tilsvarende felt. Denne beskyttelse mod automatiske registreringer, den såkaldte "captcha", bruges ofte til at oprette postkasser og andre konti. Klik på knappen "Registrer postkasse". Hvis der blev begået fejl under udfyldning af felterne, fremhæves disse felter med rødt. Hvis alt er i orden, flyttes du til din nye postkasse.

Anbefalede: