Sådan Opretter Du Dit Websted: Tip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretter Du Dit Websted: Tip
Sådan Opretter Du Dit Websted: Tip

Video: Sådan Opretter Du Dit Websted: Tip

Video: Sådan Opretter Du Dit Websted: Tip
Video: Sådan laver du skarpe kanter med to farver ved beskæring med tape 2024, April
Anonim

Dit eget websted er ikke kun nødvendigt for store virksomheder, men også for individuelle iværksættere eller eksperter i ethvert emne, for eksempel forretningscoacher, psykologer, designere. Det kan hostes på en gratis platform uden ekstra omkostninger.

Sådan opretter du dit websted: tip
Sådan opretter du dit websted: tip

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for typen af dit fremtidige websted. Måske vil det være en ressource på én side, bare et visitkort med dine kontakter. Måske vil du oprette et porteføljeside eller en personlig blog. Webstedet kan også være en onlinebutik eller uddannelsesressource. Start fra det, du har brug for din egen internetadresse til.

Trin 2

Kortlæg sektionerne på dit websted. Tænk over, hvad dens struktur vil være, hvordan man bedst placerer information for at gøre det lettere for besøgende at søge efter det. En intuitiv grænseflade opfattes altid mere fordelagtigt end et sofistikeret system. For inspiration, besøg flere websteder for dine kolleger eller konkurrenter. Se hvordan siderne er opbygget, om navigationen er praktisk for dig.

Trin 3

Du kan overlade webstedsdesignet til fagfolk, men hvis du planlægger enkel grafik, skal du selv tegne en skitse. I fremtiden vil du implementere din skitse gennem værktøjer på en af de gratis platforme, men først skal du skitsere alt på papir eller i en slags computerprogram.

Trin 4

Sørg for at skabe en kontakt. Først skal du skitsere tekstoplysninger, for eksempel fortæl os om dig selv eller din virksomhed, del de mest betydningsfulde sager, som du allerede har implementeret for dine kunder, eller post deres anmeldelser. Undgå bare kliché-sætninger om høj kompetence, en bred vifte osv. Skriv til punktet, og giv specifikke eksempler, ikke strømlinet sprog. Webstedet kræver ikke kun tekst, men også et foto, en video. Indholdet kan findes på betalte og gratis fotolagre eller bestilles. Når du har lanceret webstedet, skal du annoncere for det via sociale netværk.

Anbefalede: