Sådan Finder Du Din Gemte Adgangskode I Opera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Din Gemte Adgangskode I Opera
Sådan Finder Du Din Gemte Adgangskode I Opera

Video: Sådan Finder Du Din Gemte Adgangskode I Opera

Video: Sådan Finder Du Din Gemte Adgangskode I Opera
Video: How to view saved passwords in Opera Browser | Passwords saved in Opera Browser 2024, April
Anonim

Enig i, at det ikke er særlig praktisk at indtaste dit brugernavn og din adgangskode hver gang du går ind på et websted. Til sådanne formål har browsere en funktion til at gemme data, og Opera er ingen undtagelse.

Sådan finder du din gemte adgangskode i Opera
Sådan finder du din gemte adgangskode i Opera

Instruktioner

Trin 1

Åbn Mappeindstillinger i operativsystemet. For Windows XP: Gå til menuen "Start", klik på "Kontrolpanel" og derefter på "Mappeindstillinger". Dette er, hvis kontrolpanelet har et klassisk udseende. Hvis ikke, skal du åbne "Start", derefter "Kontrolpanel", derefter "Temadesign" og "Mappeindstillinger". For Windows 7: Gå til Start-menuen, derefter til Kontrolpanel og derefter til Mappeindstillinger. Eller så: "Start", derefter "Kontrolpanel", derefter "Udseende og personalisering", derefter "Mappeindstillinger".

Trin 2

Proceduren er den samme for ethvert af de præsenterede operativsystemer: Åbn fanen "Vis", find nederst på listen "Avancerede indstillinger" ved siden af emnet med titlen "Vis skjulte filer, mapper og drev" afkrydsningsfeltet.

Trin 3

Download, installer Unwand-programmet på din computer, kør det. Et nyt vindue skal åbnes. Angiv stien til filen i Opera-browseren, der gemmer alle oplysninger om de gemte adgangskoder.

Trin 4

Vælg filen kaldet wand.dat, den er placeret i destinationsmappen. Klik på "Åbn". Appdata-biblioteket er som standard en skjult mappe på operativsystemer. Derfor, for at Unwand-programmet kan se det, har du i de foregående trin og gjort det åbent.

Trin 5

Unwand-vinduet forsvinder. I stedet vises en ny, mindre, hvor både adgangskoder og login vises. Find først navnet på webressourcen, og allerede efterfølges den af adgangskoden og login for autorisation på den.

Anbefalede: