Sådan Skjules Webkameraer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules Webkameraer
Sådan Skjules Webkameraer

Video: Sådan Skjules Webkameraer

Video: Sådan Skjules Webkameraer
Video: XRP AIRDROP на бирже Bitforex! Sologenic как получить токены SOLO 2024, April
Anonim

Brugen af webkameraer er blevet næsten allestedsnærværende, men kameraets ejer ønsker ikke altid at annoncere sin tilstedeværelse på computeren. Der er flere måder at skjule dit webcam på, afhængigt af om du bare vil slå det fra for at forhindre sporing, eller hvis du vil give indtryk til fremmede, at der ikke er noget kamera på din computer.

Sådan skjules webkameraer
Sådan skjules webkameraer

Er det nødvendigt

et program installeret på en computer til at arbejde med et webcam

Instruktioner

Trin 1

For nemt at slukke for dit webcam skal du åbne kamerasoftwaren, der er installeret på din computer. Vælg "Deaktiver" i indstillingerne. Kameraet holder op med at arbejde, og det vil være umuligt at spore dig gennem computeren.

Trin 2

Deaktiver din USB-videoenhed i computerens indstillinger. For at gøre dette skal du åbne "Kontrolpanel" og derefter "Hardware og lyd". Udvid afsnittet Imaging Devices i Device Manager. Underafsnittet, der åbnes, indeholder navnet på dit webcam. Højreklik på den, og vælg "Deaktiver" i rullemenuen.

Trin 3

Tryk på Fn-tasten (normalt ved siden af Ctrl-tasten på venstre side af tastaturet), og hold den nede, i øverste række på tastaturet, tryk på tasten med webcam-ikonet, hvis der er en. Kameraet slukkes.

Trin 4

Frakobl det bærbare webcam fra din computer, eller dæk det indbyggede webcam med uigennemsigtig tape eller tape. Dette er primitive metoder, men de fungerer ganske godt.

Trin 5

Skjul ikonet for webcam på din computer. For at gøre dette skal du højreklikke på ikonet og vælge "Skjult" i "Egenskaber". Bekræft ved at klikke på "OK". Hvis standardindstillingen er "Vis ikke skjulte mapper og filer", forsvinder ikonet.

Trin 6

Hvis computerindstillingerne er sådan, at skjulte mapper og filer vises, skal du vælge "Mappeindstillinger", gå til fanen "Gennemse" og sæt et punkt ud for "Vis ikke skjulte filer og mapper", klik på "Anvend" og derefter "OK" (i Windows 7: "Kontrolpanel" → "Udseende" → "Mappeindstillinger" → "Vis skjulte filer og mapper"). Ikonet skjules.

Trin 7

Hvis du vil spionere på nogen ved at lade kameraet køre og vælge posten, men fjerne ikonet fra mappen Denne computer, skal du slette registreringsdatabasenøglen HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerMyComputerNameSpaceDelegateFolders {E211B736F8-9FD-1175 Registret påkræves af Win + R-tastaturgenvejen.

Trin 8

I boksen skal du indtaste "regedit" uden anførselstegn. Følg rodsektionerne ovenfor. Når du finder det ønskede afsnit (DelegateFolders), skal du åbne det ved at dobbeltklikke på det. Klik på det angivne underafsnit med højre museknap, vælg "Slet" i rullemenuen Således optager kameraet alle handlinger fra dem, der falder inden for dets synsfelt, men på samme tid vil det ikke blive detekteret, det bliver til en slags skjult optageenhed.

Trin 9

Brug specielle programmer til webkameraer, der kan skjule deres tilstedeværelse på den overvågede computer. Installer programmet, start derefter og følg instruktionerne på skærmen.

Anbefalede: