Sådan Tilføjes Et Websted Til Favoritter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Websted Til Favoritter
Sådan Tilføjes Et Websted Til Favoritter

Video: Sådan Tilføjes Et Websted Til Favoritter

Video: Sådan Tilføjes Et Websted Til Favoritter
Video: How to Add A Website / Link to Your Favorites on Mac 2024, Kan
Anonim

Vi arbejder på Internettet hver dag. Vi får en masse information derfra. At finde de ønskede websteder tager det meste af den tid, du bruger der. Browserfunktioner giver os mulighed for at huske links til de sider, vi har brug for, så vi ikke behøver at skrive dem ned og derefter indtaste dem igen.

Sådan tilføjes et websted til favoritter
Sådan tilføjes et websted til favoritter

Er det nødvendigt

  • - computer med internetadgang
  • - browser.

Instruktioner

Trin 1

Åbn Internet Explorer-browseren, hvis du har en. Gå til det ønskede sted. Her er det lidt sværere at tilføje et bogmærke til stedet, heller ikke ubelejligt. Klik først på stjernetegnet. Fanen "Foretrukne" åbnes til venstre, hvor du skal vælge punktet "Føj til favoritter". Indtast navnet på bogmærket, vælg den ønskede mappe i de bogmærker, hvor du vil tilføje webstedet. Opret om nødvendigt en ny mappe i bogmærker. Klik på knappen Tilføj.

Trin 2

Åbn Mozilla Firefox-browseren, hvis du har en. Vælg fanen "Bogmærker" i menulinjen øverst, klik på den. Der vises en fane, hvor du skal vælge det første element - "Føj denne side til bogmærker". Derefter vises et vindue - for at tilføje en side til dine favoritter skal du indtaste dens navn i feltet "Navn". Når du har navngivet dit bogmærke, skal du klikke på OK. For at gå til det ønskede bogmærke skal du gå til menuen "Bogmærker" og klikke på det ønskede. Når du ser siden i denne browser, kan du også klikke på stjernen, som er i adresselinjen, og siden føjes automatisk til dine bogmærker.

Trin 3

Åbn Opera-browseren, hvis du har en installeret. Klik på menupunktet "Bogmærker" øverst i browseren, klik på det. Der vises et vindue, hvor du skal vælge det første element - "Føj denne side til bogmærker". Derefter vises et andet vindue - for at tilføje en side til favoritter skal du indtaste dens navn i feltet "Bogmærke navn". Når du har tildelt et navn til bogmærket, skal du klikke på OK. For at gå til det ønskede bogmærke skal du gå til menuen "Bogmærker" og klikke på det ønskede.

Trin 4

Klik på linket "Bogmærke dette websted", som muligvis findes på selve webstedet. I dette tilfælde åbnes et vindue igen, hvor du vil navngive bogmærket og klikke på OK.

Anbefalede: