Sådan Tester Du Internethastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tester Du Internethastighed
Sådan Tester Du Internethastighed

Video: Sådan Tester Du Internethastighed

Video: Sådan Tester Du Internethastighed
Video: Sådan tester du hastigheden på dit internetforbindelse 2024, Kan
Anonim

Forbindelseshastighed er den vigtigste faktor i netværksydelse. Hver bruger kan kontrollere download- og uploadhastigheden for både det lokale netværk og den eksterne forbindelse. For at gøre dette kan du bruge forskellige tjenester.

Sådan tester du internethastighed
Sådan tester du internethastighed

Instruktioner

Trin 1

Gå til et websted, der giver dig mulighed for at teste din eksterne internethastighed. Du kan bruge den populære hastighedstestressource, som nøjagtigt viser dataoverførselshastighed (download) og dataoverførselshastighed (upload). Sørg for, at forbindelsen er aktiv, og at alle nødvendige indstillinger for adgang til netværket foretages.

Trin 2

Når tjenesten er afsluttet, skal du vælge det område, som du vil gennemføre din test i browservinduet på kortet. Hvis du bor i provinserne, ville det være tilrådeligt at prøve at oprette forbindelse til servere i Moskva. Hvis du er bosiddende i hovedstaden, kan du teste forbindelsen til Skt. Petersborg, Novosibirsk eller enhver anden mere eller mindre stor by i Rusland.

Trin 3

Klik på den valgte destination med venstre museknap. En test startes, som først bestemmer pingen til den valgte zone og derefter beregner download- (modtagelses-) hastighed og overførselshastighed (upload). Alle data vises i toppanelet på webstedet.

Trin 4

For at sikre maksimal nøjagtighed af resultaterne skal du under testen deaktivere ICQ, torrents, peer-to-peer-klienter og alle hjælpeprogrammer, der på nogen måde kan downloade internetkanalen.

Trin 5

Testhastighed er normalt specificeret i bits, hvilket ofte forårsager forvirring blandt brugerne. Udbydere angiver normalt antallet af bits pr. Sekund i takstplaner, hvilket giver dig mulighed for at få mere imponerende tal. Faktisk 1 byte = 8 bits, dvs. Hvis du, når du downloader en fil via torrent eller i en browser, har angivet en hastighed på 1 MB / sek (megabyte pr. Sekund), svarer den til 8 MB / sek (8 megabit pr. Sekund).

Anbefalede: