Sådan Uploades Dit Foto Til En Avatar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Dit Foto Til En Avatar
Sådan Uploades Dit Foto Til En Avatar

Video: Sådan Uploades Dit Foto Til En Avatar

Video: Sådan Uploades Dit Foto Til En Avatar
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

En avatar på et socialt netværk er meget vigtig, fordi karakteriserer sin ejer fra mange sider. En korrekt lavet eller valgt avatar kan fortælle mere om en person, end han kan skrive om sig selv. Derfor er det nødvendigt at gå meget omhyggeligt med dets oprettelse. Hvis du allerede har et passende foto, er det nemt at uploade det til din side. Hvordan gør man det nøjagtigt?

Sådan uploades dit foto til en avatar
Sådan uploades dit foto til en avatar

Instruktioner

Trin 1

Gå til Vkontakte-webstedet. For at gøre dette skal du starte din internetbrowser og skrive www.vkontakte.ru i adresselinjen uden anførselstegn. Websidenes hovedside åbnes foran dig.

Trin 2

På venstre side af siden er der en godkendelsesblok. Hvis du allerede er registreret på siden, skal du indtaste dine data for at komme ind på webstedet: e-mail og adgangskode. Hvis du endnu ikke har din konto, skal du først gennemgå registreringsprocessen og først derefter gå til din side.

Trin 3

Når du har logget ind, føres du til din side. Her gemmes dine personlige oplysninger, kontaktoplysninger osv. Hvis du ikke tidligere har uploadet fotos til din avatar, har du et stort spørgsmålstegn i stedet for et foto. Under avataren er knapper som "Rediger side", "Fotos med mig", "Videoer med mig" osv. Vælg fra disse knapper, og klik på Skift billede.

Trin 4

En lille undermenu åbnes, der består af tre emner: "Upload nyt foto", "Skift lille kopi", "Slet billede". Vælg det første element. Vinduet "Photo Upload" åbnes.

Trin 5

Klik på knappen "Vælg foto". Angiv stien til det foto, du vil uploade som en avatar. Billedet skal have et af formatene: JPG, PNG, GIF. Vent til filen er downloadet. Opmærksomhed, upload ikke for store fotos! Hvis din computer har et webcam, kan du tage et øjebliksbillede og downloade det med det samme med et enkelt klik på linket.

Trin 6

Når fotoet er uploadet, skal du angive det område, der vises i miniaturebillederne på webstedet. For at gøre dette skal du trække lys firkanten med musen til den ønskede placering. Om nødvendigt kan firkanten strækkes vandret eller lodret. Klik på knappen "Gem" efter alt det udførte arbejde.

Anbefalede: