Sådan Installeres Tællere Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Tællere Gratis
Sådan Installeres Tællere Gratis

Video: Sådan Installeres Tællere Gratis

Video: Sådan Installeres Tællere Gratis
Video: GRATIS ELEKTRICITET TIL HUSET med egne hænder, DU BEHØVER IKKE at betale mere! 2024, April
Anonim

De, der allerede har oprettet deres hjemmeside og vil tjene penge med det, skal installere tællere til registrering af hits på siden. Der er mange tjenester, der giver dig mulighed for at gøre dette helt gratis.

Sådan installeres tællere gratis
Sådan installeres tællere gratis

Instruktioner

Trin 1

Installer en tæller fra LiveInternet. For at gøre dette skal du gå til webstedet https://www.liveinternet.ru/add og udfylde alle de krævede felter til registrering. Indtast adressen på dit websted, dets navn, e-mail-adresse, og indtast adgangskoden 2 gange. Derudover skal du angive nøgleord og vælge, hvem der har adgang til webstedsstatistikken (med andre ord, om tælleren vil være synlig eller ej).

Trin 2

Klik på knappen "Næste" og kontroller, om du har indtastet dataene korrekt. Efter kontrol og om nødvendigt redigering skal du klikke på knappen "Registrer". Du bliver bedt om at installere en tæller. Vælg det, og tryk på knappen "Få tællerens html-kode". Kopier den resulterende kode og indsæt den i alle dine html-sider mellem tags og. Hvis du bruger et CMS, skal denne kode indsættes i skabelonen.

Trin 3

Du kan også installere Yandex. Metrica-tælleren. Registrer dig på Yandex for at få denne tæller. Log ind på din konto, og vælg "Yandex. Metrica". Klik på "Få en tæller", og gå til siden for at tilføje en tæller. Udfyld den foreslåede formular med angivelse af webstedsadressen, formålet med at vedligeholde webstedsstatistikker (valgfrit) og klik på knappen "Tilføj". Få den kode, der skal indsættes på websidesiderne. Bemærk: Yandex. Metrica-tælleren kan kun være usynlig.

Trin 4

Tilmeld dig en Google-konto for at installere Google Analytics-tælleren. Hvis du allerede har Google-mail, kan du logge ind på Google Analytics ved hjælp af samme brugernavn og adgangskode. Klik på linket Tilføj ny konto, og siden Kom godt i gang skal vises. Klik på knappen "Registrer".

Trin 5

Indtast webstedets adresse, kontonavn, tidszone i formularfelterne, og klik derefter på "Næste". På den næste side skal du indtaste dit for- og efternavn og angive landet, klikke på knappen "Næste" igen. Derefter skal du acceptere vilkårene i brugeraftalen og klikke på knappen "Opret en ny konto". Få tællerkoden (tælleren er også kun usynlig) og integrer den på siderne på dit websted.

Anbefalede: