Sådan Oprettes En Mappe På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Mappe På Webstedet
Sådan Oprettes En Mappe På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Mappe På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Mappe På Webstedet
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Kan
Anonim

Behovet for at uploade en mappe med filer til webstedet opstår, når administratoren af en webressource ønsker at vise besøgende et stort antal filer. Disse kan være fotografier, sange, tekstdokumenter og andre forskellige, ofte heterogene filer. Du kan uploade en mappe til webstedet og gøre den offentligt tilgængelig på to måder.

Sådan oprettes en mappe på webstedet
Sådan oprettes en mappe på webstedet

Instruktioner

Trin 1

Den første måde er at bruge et arkiv. Brug shareware WinRAR-programmet til at arkivere mappen.

Trin 2

Efter installation af arkiver på din pc skal du højreklikke på den arkiverede mappe og vælge "Føj til arkiv …" i genvejsmenuen. I det vindue, der vises, skal du vælge komprimeringsformatet (RAR eller ZIP) og indtaste navnet på det fremtidige arkiv med latinske bogstaver, og derefter klikke på OK-knappen. Når zip-niveauet når 100%, oprettes et arkiv med det angivne navn i samme bibliotek som den originale mappe.

Trin 3

Det resulterende arkiv skal uploades til Internettet. Du kan bruge en FTP-forbindelse og uploade arkivfilen direkte til din delte hosting. Med dette kan du oprette en ny mappe eller uploade et arkiv til roden af webstedet.

Fillinket ser sådan ud:

site-address.com/directory/archive.zip

Trin 4

Hvis hostingens fysiske volumen ikke tillader download af et stort arkiv via FTP, eller der er andre begrænsninger, skal du bruge en gratis fildelingsservice. De bedste fildelingsnetværk med muligheden for at downloade en fil er:

- Folket;

- iFolder.

Følg trin 1 og 2, og upload arkivet til filudvekslingen. Efter upload af filen til veksleren modtager du et unikt link, der skal placeres på dit websted, så enhver bruger kan downloade arkivet og se indholdet af mappen, der er placeret i det.

Trin 5

Den anden måde at uploade en mappe til et websted er at kopiere mappen direkte over en FTP-forbindelse. Brug Total Commander eller en anden forbindelsesadministrator til at oprette en ny FTP-forbindelse, der angiver webstedsadressen, FTP-login og adgangskode og serveradressen. Kopier indholdsmappen til webstedsrod eller til en hvilken som helst mappe, inklusive en ny. I dette tilfælde vil alle links til filer være direkte. Ved at uploade den nye mappe til roden på webstedet modtager du adressen:

site-address.com/New/

Glem ikke at tilføje deres udvidelser til filnavne i linkene:

site-address.com/New/music.mp3

site-address.com/New/image.jpg

site-address.com/New/text.doc

Anbefalede: