Sådan Oprettes Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Mail
Sådan Oprettes Mail

Video: Sådan Oprettes Mail

Video: Sådan Oprettes Mail
Video: Как создать ярлык Gmail на рабочем столе 2024, Kan
Anonim

E-mail fik en masse popularitet i de meget tidlige dage. Det er svært at forestille sig en moderne internetbruger uden en personlig e-mail. Mange sider kræver en e-mail-adresse, når de tilmelder sig. Hvis du ikke har en endnu, skal du vælge mail og oprette din egen postkasse.

Sådan oprettes mail
Sådan oprettes mail

Er det nødvendigt

  • - et websted, der leverer e-mail-tjenester
  • - mobiltelefon;
  • - login og adgangskode.

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en mail er det første trin at beslutte et websted, der leverer e-mail-tjenester. Der er et stort antal af sådanne tjenester på Internettet. Valget til fordel for en eller flere af dem afhænger af dine mål i den fremtidige brug af e-mail-adressen.

Trin 2

Der er flere store websteder med mail på runet. Blandt dem er de mest berømte Mail.ru, Qip.ru, Yandex.ru. Hvis du planlægger at bruge en e-mail-boks til at kommunikere med russiske brugere, skal du vælge en af dem. Mail.ru har også et socialt netværk, der giver dig mulighed for at finde nye venner.

Trin 3

Udenlandske posttjenester foretrækkes af mere seriøse internetbrugere. Hvis du ofte bruger udenlandske sider, registrerer dig på dem, for eksempel Facebook.com, Twitter.com, Blog.com, skal du åbne mail på et udenlandsk websted. Fordi ofte breve fra udenlandske tjenester ikke når russiske e-mails.

Trin 4

Når du har valgt et mailsite, skal du starte registreringen. Klik på knappen "Registrer", "Registrer" eller "Registrering", normalt er den placeret ved siden af loginfelterne. Dernæst skal du udfylde en formular. Vælg et postkassens navn. Dette kan være dit efternavn eller fornavn, deres kombination eller bare et unikt kaldenavn.

Trin 5

Det er også nødvendigt at komme med en stærk adgangskode. Det bør ikke bestå af din fødselsdato eller numre, der er tæt på dig. Denne adgangskode er let at stjæle. Lav en kompleks adgangskode ud fra en kombination af store og små bogstaver, tal, tegnsætningstegn på mindst 6-8 tegn. Høj adgangskodestyrke giver dig mulighed for at beskytte din e-mail mod hacking.

Trin 6

Giv yderligere oplysninger om nødvendigt. Navn og efternavn, land, by, eksisterende e-mail til gendannelse af adgangskode. Mange posttjenester kræver, at du angiver et mobiltelefonnummer, når du tilmelder dig for at kontrollere ægtheden af din registrering. Hvis du ikke er klar til at angive telefonnummeret, skal du kigge efter en anden posttjeneste.

Trin 7

Når du har udfyldt spørgeskemaet, skal du klikke på knappen "Fortsæt" eller "Afslut registrering". En meddelelse om vellykket registrering i systemet vises på skærmen. Brug det valgte brugernavn og adgangskode til at indtaste din postkasse og begynde at arbejde med e-mail.

Trin 8

Hvis du f.eks. Har brug for en engangspost for at registrere dig i et projekt, og du er bange for at modtage spam fra administrationen i fremtiden, kan du bruge hurtigposttjenesterne uden registrering. Nogle tjenester, både udenlandske og indenlandske, tilbyder denne funktion. Det største øjeblikkelige e-mail-websted på Internettet er Mailinator.com. Du skal bare indtaste ethvert mailnavn, og du vil befinde dig i din postkasse. Og for at angive på webstedet skal du skrive "[email protected]".

Anbefalede: