Sådan Opsættes Din Browser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Din Browser
Sådan Opsættes Din Browser

Video: Sådan Opsættes Din Browser

Video: Sådan Opsættes Din Browser
Video: Guide: Sådan downloader du billeder og filer i din browser! | Bo Møllers Nyhedsbrev 2024, September
Anonim

Hvis du allerede har stødt på regionale begrænsninger, ved du sandsynligvis, hvad denne sætning betyder. Pointen er, at din placering automatisk bestemmes af din IP-adresse. Derfor er websteder uden for dit opholdsland muligvis ikke tilgængelige for dig. Det er meget stødende, især når du "dynamisk" prøver at bruge Pandora-programmet (et populært program til at lytte til radioen), tjenester fra den amerikanske Google eller andre kendte programmer og tjenester.

Opsætning af en proxy er ikke svært, men hvor sjovt er det så
Opsætning af en proxy er ikke svært, men hvor sjovt er det så

Instruktioner

Trin 1

For at løse dette problem skal du have vært og port på en fungerende proxyserver til rådighed. Hvis du ikke har din egen proxyserver, skal du finde den på netværket. Dernæst skal du konfigurere en proxyserver til din browser.

Trin 2

Hvis du bruger Internet Explorer 6 eller 7, skal du gøre som følger: Gå først til menuen i kæden Værktøjer -> Internetindstillinger -> Forbindelse. Hvis du bruger Dial-up, skal du vælge den ønskede forbindelse og derefter klikke på "Indstillinger". Ellers skal du klikke på knappen "Netværksindstillinger", som er placeret i afsnittet "Lokale netværksindstillinger".

Trin 3

Nu skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Brug en proxyserver", i feltet "Adresse" skal du indtaste navnet på den valgte proxyserver og i henholdsvis portfeltet - proxyportnummeret. Hvis det er nødvendigt, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for indstillingen "Brug ikke en proxyserver til lokale adresser", og klik også på knappen "Avanceret", og angiv derefter parametrene for forskellige protokoller. I slutningen af indstillingerne skal du klikke på knappen "Ok" to gange: første gang for at lukke dial-up- eller lokalnetværksindstillingsvinduet og anden gang - vinduet Internetindstillinger. Færdig.

Trin 4

Hvis du foretrækker at arbejde i Opera 9-browseren, skal du gå gennem menukæden Værktøjer -> Indstillinger -> Avanceret. Gå nu til fanen "Netværk" i afsnittet til venstre. Klik på knappen "Proxy-servere", og vælg derefter de relevante proxyservere til protokollerne. I slutningen af konfigurationen skal du aktivere brugen af en proxy ved at markere de relevante felter: HTTPS, HTTP og så videre.

Trin 5

I tilfældet med Mozilla Firefox-browseren ser proxyserverindstillingerne sådan ud: Vælg punktet "Valgmuligheder" i menuen "Funktioner". Vælg derefter fanen "Generelt" og i det punktet "Forbindelsesindstillinger". Gå nu til "Konfigurer proxy manuelt". Her skal du indtaste navnet på proxyserveren samt portnummeret i de tilsvarende tekstfelter. Klik nu på knappen "Ok" to gange, og genstart derefter din browser. Dette kan gøres ved at lukke browservinduet og derefter starte det igen. Det er alt sammen. Nu kan du sikkert gå gennem de åbne rum i ikke kun Runet, men hele det globale netværk.

Anbefalede: