Sådan Afmeldes Mail.ru-postlister

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afmeldes Mail.ru-postlister
Sådan Afmeldes Mail.ru-postlister

Video: Sådan Afmeldes Mail.ru-postlister

Video: Sådan Afmeldes Mail.ru-postlister
Video: How to Unsubscribe from Unwanted mailing lists ALL AT ONCE 2024, Kan
Anonim

Mange brugere af mail.ru-webstedet, der er populære ikke kun i Den Russiske Føderation, men også i andre nabolande, er fortrolige med Mail.ru-tjenesten. I det øjeblik, hvor læsning af breve fra denne tjeneste bliver unødvendig, foretrækker brugerne at afmelde.

Sådan afmelder du mail.ru-postlister
Sådan afmelder du mail.ru-postlister

Er det nødvendigt

Annullering af abonnement på nyhedsbrevet "[email protected]"

Instruktioner

Trin 1

Du kan nægte at modtage unødvendige eller allerede irriterende breve ikke kun på tjenestens hovedside, men også efter modtagelse af den næste meddelelse. For at gøre dette skal du gå til siden i din postkasse, nemlig https://e.mail.ru/cgi-bin/msglist. Indtast om nødvendigt dit brugernavn og din adgangskode, og tryk derefter på Enter-tasten.

Trin 2

Derefter finder du dig selv i mappen "Indbakke". Klik på adresselisten, vent på, at den er fuldt indlæst, og rul ned til bunden ved hjælp af mushjulet eller ved at trykke på Afslut-tasten på tastaturet.

Trin 3

Vælg et af linkene: "Klik her" eller "Send denne e-mail." I det første tilfælde føres du til en side med overskriften "Afmeld bekræftelse". Blandt de foreslåede svar skal du klikke på knappen "Ja", hvis du vil afbryde modtagelse af breve, eller på "Nej" -knappen, hvis du skifter mening.

Trin 4

Når du klikker på knappen "Ja", indlæses automatisk en side, der angiver de forsendelser, som du ikke ønsker at modtage.

Trin 5

I det andet tilfælde vil du se et vindue "Skriv et brev", der angiver adressaten [email protected] og emnet for meddelelsen, f.eks. Afmeld 22755. Teksten i meddelelsen indeholder et tomt felt. Klik på knappen "Send" for at afmelde dig. Et lille vindue vises på skærmen med en advarsel om det tomme felt "Bogstavets tekst", klik på knappen "Fortsæt".

Trin 6

Hvis du har abonnementer på tjenesten til andre emner, kan du slippe af med dem på hovedsiden af projektet. I venstre kolonne skal du finde sektionen "Abonnent" og klikke på linket "Abonnementer" eller blot gå til https://content.mail.ru/user/subscriptions. På denne side ser du en liste over postlister, som du nogensinde har abonneret på.

Trin 7

For at afmelde dig skal du blot vælge den ønskede postliste og klikke på knappen "Afmeld".

Anbefalede: