Sådan Blokerer Du En Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokerer Du En Postkasse
Sådan Blokerer Du En Postkasse

Video: Sådan Blokerer Du En Postkasse

Video: Sådan Blokerer Du En Postkasse
Video: Sådan laver du en flot og holdbar tagfodsafslutning i RHEINZINK 2024, Kan
Anonim

I dag er der fire mest populære posttjenester i Runet: mail.ru, yandex.ru, google.com og rambler.ru. Disse virksomheder er lidt trange på markedet, så de slipper ikke let for brugerne, og “slet” -knappen er ikke så let at finde. Men det er der. Det vigtigste at huske er, at ved at slette en postkasse sletter du også alle abonnementer, mailings, linkede fotoshostingsider og lignende, hvis du selvfølgelig har dem.

Slet postkasse
Slet postkasse

Instruktioner

Trin 1

Du kan slette en postkasse på mail.ru ved at følge linket https://e.mail.ru/cgi-bin/delete. Siden advarer dig om, at du mister ved at slette feltet og tilbyder at angive grunden til, at du skiller dig fra portalen. Når du har indtastet din nuværende adgangskode i feltet nedenfor, blokeres postkassen, og alle breve indeholdt i den slettes. Det registrerede navn frigives først tre måneder senere

Trin 2

For at slette en postkasse på Yandex skal du logge ind (indtast postkassens navn og adgangskode) og logge på Yandex Passport. I det øverste højre hjørne af pasgrænsefladen skal du finde det aktive link "Indstillinger" og følge det. Find linjen "Slet postkasse" i menuen til venstre. Når du har klikket på den, skal du indtaste den aktuelle adgangskode og klikke på knappen "Slet". Postkassen er slettet.

Trin 3

Google-postkassen (Gmail) slettes også gennem indstillingerne. Klik på linket "Google-kontoindstillinger" under fanen "Konti". Til højre under linjen "Mine tjenester" skal du klikke på knappen "Skift". Vælg derefter "Fjern Gmail-tjeneste". Kassen er nu fjernet.

Trin 4

Rambler-tjenesten giver ikke brugerne mulighed for at slette en postkasse alene. I stedet tilbyder det at sende et brev til teknisk support på: [email protected]. Angiv i brevet, at du vil slette postkassen, og angiv navnet på postkassen og adgangskoden. Bemærk, at dette giver administratorerne fuld adgang til det.

Anbefalede: