Sådan Fjernes En Agent Fra En Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Agent Fra En Postkasse
Sådan Fjernes En Agent Fra En Postkasse

Video: Sådan Fjernes En Agent Fra En Postkasse

Video: Sådan Fjernes En Agent Fra En Postkasse
Video: Digitale frimerke og sende fra egen postkasse 2024, April
Anonim

Mail.ru Agent-tjenesten bruges af brugere af mail.ru-mailserveren til at kommunikere via korte beskeder. Kontoen for denne service er undertiden bundet til en postkasse, hvilket ikke altid er praktisk.

Sådan fjernes en agent fra en postkasse
Sådan fjernes en agent fra en postkasse

Instruktioner

Trin 1

Inden du sletter agentkontoen fra din postkasse, skal du beslutte, om du vil bruge denne e-mail-adresse i fremtiden. Hvis du heller ikke har brug for en postkasse, skal du gå til dens sletningsside, hvorefter din konto i agenten ikke vil blive linket til den og også slettes.

Trin 2

Indtast følgende link i adresselinjen: https://win.mail.ru/cgi-bin/delete. Bemærk, at for at udføre denne handling skal du have adgang til din postkasse, så indtast dit brugernavn og din adgangskode i den relevante loginformular.

Trin 3

Efter systemets instruktioner skal du slette din postkasse, hvorefter din konto i tjenesten Mail.ru Agent instant messaging også slettes med den. Gendannelse af adgang kan kun være mulig, når du registrerer en postkasse med samme navn, hvis brugernavnet på det tidspunkt ikke længere tages.

Trin 4

Hvis du kun har brug for at fjerne agenten fra din postkasse, skal du gå til at oprette en konto i systemet og slette den, bekræfte handlingen ved hjælp af metoden angivet i menuen. Derefter sendes ingen meddelelser til din postkasse med beskeder om handlinger i mail.ru-agenten, da brugerkontoen slettes.

Trin 5

Hvis du har brug for at beholde agentkontoen, skal du finde emnet Skift postkasse i menuen. Bemærk, at i dette tilfælde skal du have adgang til dem begge.

Trin 6

Gå til din postkasse, og bekræft ændringen af din e-mail-adresse. Gå til menuen for e-mails i den anden postkassemenu, og bekræft ændringerne. Bemærk, at tilgængeligheden af denne funktion kan afhænge af, hvilken version af softwaren du bruger på din computer. Husk, at når du først har slettet din agentkonto, kan du ikke gendanne den.

Anbefalede: