Hvordan @ Symbolet Blev Til, Og Hvorfor Vi Kalder Det Hund

Hvordan @ Symbolet Blev Til, Og Hvorfor Vi Kalder Det Hund
Hvordan @ Symbolet Blev Til, Og Hvorfor Vi Kalder Det Hund

Video: Hvordan @ Symbolet Blev Til, Og Hvorfor Vi Kalder Det Hund

Video: Hvordan @ Symbolet Blev Til, Og Hvorfor Vi Kalder Det Hund
Video: Переход. Я нашёл нечто страшное в доме своего дяди. Джеральд Даррелл 2024, April
Anonim

Dette tegn er kendt af næsten alle internetbrugere. Symbolet kaldet "hund" dukkede dog op i middelalderen, og det havde flere betydninger. Det bruges nu som en afgrænser i en e-mail-adresse.

Hvordan @ symbolet blev til, og hvorfor vi kalder det hund
Hvordan @ symbolet blev til, og hvorfor vi kalder det hund

@ -Symbolet blev først nævnt i det 15. århundrede, men det er muligt, at det blev opfundet tidligere. Det er dog endnu ikke klart, hvordan @ -symbolet opstod. Ifølge en version blev dette tegn først brugt skriftligt af munke, der skrev krøniker, inklusive på latin. Latin har præpositionen "ad", og på det tidspunkt blev bogstavet "d" skrevet med en lille hale snoet opad. Og under et hurtigt brev lignede præpositionen som @ -tegnet.

Siden det 15. århundrede har @-symbolet været brugt som et kommercielt symbol. Så han mente et mål på vægt, ca. 12, 5 kg, den såkaldte amfora, og på det tidspunkt blev brevet "A", der betegner måleenheden for masse, dekoreret med krøller og lignede dagens @ -tegn.

Der er en version, hvor symbolet "hund" dukkede op fra ordet "arroba" - dette er et gammelt spansk mål på vægt, cirka femten kilo, som portugisisk, fransk og spansk betegner i brevet med @ -tegnet, taget fra første bogstav i dette ord.

På det nuværende kommercielle sprog kom navnet på symbolet "hund" - "kommerciel på" fra regnskabsafdelingens regnskaber, hvilket betød præposition "på, i, til, til", og i russisk oversættelse lignede det noget som dette - 6 stk. $ 4 hver (6 widgets @ $ 4 hver). Da dette tegn blev brugt i handel, blev det placeret på tastaturet til en af de første skrivemaskiner, og derfra flyttede det til computertastaturet.

Netizens skylder @ -tegnet til deres e-mail-adresser til Tomlinson, der sendte den allerførste e-mail tilbage i 1971. I dette tilfælde bestod e-mailen af 2 dele - navnet på netværksbrugeren selv og navnet på den computerenhed, som han er registreret på. Derudover foretrak Tomlinson tegnet @ (hund) på tastaturet som en separator mellem disse dele, hvilket ikke kunne introducere nogen forvirring i systemet.

Derudover kaldes dette tegn forskelligt i forskellige lande, men som symbol "hund" kendes det kun på russisk. Ifølge en af versionerne - lyden af "at" på engelsk minder noget om en hund, der gøer, ifølge en anden - ligner dette symbol en lille hund krøllet op i en kugle. Der er en anden legende om, at spilleren havde en assistent, hans hund, der ledte efter skatte og også beskyttet mod forfærdelige monstre. Og denne hund blev udpeget med @ symbolet.