Sådan Mailes En Mappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mailes En Mappe
Sådan Mailes En Mappe

Video: Sådan Mailes En Mappe

Video: Sådan Mailes En Mappe
Video: Hvordan man opretter en mappe og hvordan man uploader 2024, Kan
Anonim

Fra tid til anden er vi nødt til at sende forskellige filer via mail. Disse kan være både dokumenter og fotografier, og det er ikke altid praktisk at downloade og sende dem ved at vælge en fil ad gangen. Et retfærdigt spørgsmål opstår: hvordan man sender hele mappen på én gang?

Sådan mailes en mappe
Sådan mailes en mappe

Instruktioner

Trin 1

Ingen e-mail-tjenester giver brugerne mulighed for at sende filer i hele mapper, og alligevel kan du gøre det med et simpelt tip: Hvis du kan e-maile filer, er det fornuftigt at omdanne mappen til en enkelt fil og sende den. Og for at oprette en fil fra en mappe skal du konvertere mappen til et arkiv. Selve arkivet er en mappe, kun sådanne mapper kan åbnes ved hjælp af specielle arkiveringsprogrammer. Sådanne programmer skal bestemt installeres på computeren, fordi de er nødvendige i det daglige arbejde.

Trin 2

Så højreklik på den mappe, du vil sende, og vælg 7Zip - Føj til arkiv eller Føj til arkiv. Hvis du ikke fandt sådanne ting, er arkiveren ikke installeret på din computer. Download en af arkiverne på udviklerens websteder på adresserne: www.winzip.com eller www.win-rar.ru. Installer programmet på din computer, og prøv igen at højreklikke på mappen og find emnet "Føj til arkiv" eller 7Zip - Føj til arkiv. Når du har valgt det emne, der vises, åbnes et vindue foran dig, hvor du skal angive placeringen på computeren, hvor du gemmer mappen pakket i arkivet. Når du er valgt, skal du trykke på OK. Din sendemappe er klar! Nu kan den sendes med posten som en almindelig fil!

Anbefalede: