Sådan Sendes Et Brev Fra Rambler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sendes Et Brev Fra Rambler
Sådan Sendes Et Brev Fra Rambler

Video: Sådan Sendes Et Brev Fra Rambler

Video: Sådan Sendes Et Brev Fra Rambler
Video: Sådan skriver du et brev fra din digitale postkasse - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Hvis du har brug for at sende en e-mail til nogen, skal du bruge din konto i Rambler-mailtjenesten. Hvis du endnu ikke har en sådan konto, skal du oprette en på et af Rambler-Mail-domænerne - det er nemt og gratis. Du kan vedhæfte alle filer med en samlet størrelse på op til 20 MB til en besked sendt fra Rambler. Du modtager en meddelelse om vellykket levering af brevet til adressaten eller umuligheden af en sådan levering.

Sådan sender du en e-mail fra
Sådan sender du en e-mail fra

Instruktioner

Trin 1

Gå til siden https://mail.rambler.ru, og indtast dit brugernavn og din adgangskode i formularfelterne for at åbne Rambler-tjenester. Vælg det ønskede domæne. Klik på knappen "Login til mail". Gå til fanen "Skriv et brev" i din postkasse.

Gå til Rambler mail
Gå til Rambler mail

Trin 2

Bemærk, at hvis "Rambler-Assistant" -panelet er installeret i din browser, og du er autoriseret i systemet (dit login vises på panelet), kan du sende et brev fra "Rambler-Mail" på ethvert websted. For at gøre dette skal du klikke på den lille trekant ved siden af det åbne konvolutikon. I menuen, der vises, skal du vælge emnet "Skriv et brev" - du føres automatisk til siden for afsendelse af mailbreve "Rambler". Du kan installere panelet Rambler-Assistant på dette link

Brug panelet Rambler Assistant
Brug panelet Rambler Assistant

Trin 3

Skriv i det angivne felt i formularen e-mail-adressen til modtageren af brevet, eller klik på knappen "Til", og vælg modtageren fra listen i adressebogen. Hvis det er nødvendigt, tilføj yderligere adresser ved at klikke på linket "Kopier". Hvis du ikke ønsker, at hovedmodtageren skal vide, at du har sendt brevet et andet sted, skal du tilføje adresser ved hjælp af linket "Bcc". Angiv emnet for brevet, hvis det er nødvendigt.

Vælg modtagere
Vælg modtagere

Trin 4

Skriv din beskedtekst. I "Rambler-Mail" er standardtilstanden for indtastning af bogstavets tekst "Med registrering", dvs. formateringsværktøjer inkluderet. Du kan ændre skrifttypen på teksten, fremhæve dens fragmenter med farve, indsætte humørikoner osv. Hvis du ikke har brug for denne funktionalitet, skal du skifte til tilstanden "Enkel tekst" ved at klikke på det tilsvarende link.

Vælg tekstindtastningstilstand
Vælg tekstindtastningstilstand

Trin 5

Brug det virtuelle tastatur, hvis din computer ikke har det krævede sproglayout. På tidspunktet for denne skrivning - december 2011 - understøttede det virtuelle Rambler-Mail-tastatur engelsk, russisk og ukrainsk. På det virtuelle tastatur tændes de med henholdsvis knapperne En, Ru og Ua.

Brug det virtuelle tastatur
Brug det virtuelle tastatur

Trin 6

Klik på det ønskede bogstav på det virtuelle tastatur for at skrive tekst på det ønskede sprog. Hvis du trykker på Rt-knappen, aktiveres translitterationstilstand, og du kan indtaste russiske bogstaver ved hjælp af computerens engelske tastatur. For eksempel, hvis du skriver Priwet på et computertastatur, vil teksten i brevet vise ordet "Hej" på russisk. For at indtaste tekst bekvemt skal du flytte det virtuelle tastatur med musen til hjørnet af skærmen.

Slå om nødvendigt til translitterationstilstand
Slå om nødvendigt til translitterationstilstand

Trin 7

Klik på knappen "Vedhæft filer", hvis du vil tilføje vedhæftede filer til dit brev. Hvis du ved et uheld vedhæftede den forkerte fil, skal du slette den ved at klikke på det tilsvarende link.

Vedhæft filer til din e-mail
Vedhæft filer til din e-mail

Trin 8

Klik på knappen "Send" for at sende en e-mail. Hvis du beslutter at udsætte afsendelsen, skal du klikke på knappen "Gem kladde" - den meddelelse, du har oprettet, går til mappen "Kladder", og du kan sende den senere. Hvis du skifter mening om at sende e-mails helt, skal du bruge knappen "Annuller".

Anbefalede: