Mail-adresse: Hvordan Man Fjerner Den

Indholdsfortegnelse:

Mail-adresse: Hvordan Man Fjerner Den
Mail-adresse: Hvordan Man Fjerner Den

Video: Mail-adresse: Hvordan Man Fjerner Den

Video: Mail-adresse: Hvordan Man Fjerner Den
Video: Delete Previously Used Email Addresses from Gmail Auto-Complete List 2024, Kan
Anonim

Hver af os har en e-mail-boks. Oftere end ikke alene. Nogle gange er det nødvendigt ikke kun at oprette, men også at slette en postkasse. Det tager dog lang tid at komme til den ønskede side alene.

Her er en hurtig guide: hvordan du sletter din postkasse på mail.ru-tjenesten.

Mailadresse: hvordan man fjerner den
Mailadresse: hvordan man fjerner den

Instruktioner

Trin 1

Når du har indtastet din postkasse, skal du følge følgende lin

Trin 2

Når du har klikket på linket, befinder du dig på siden for at slette en postkasse. Øverst på siden vil du se en advarsel om, at når du sletter en postkasse på mail.ru-tjenesten, sletter du ikke kun selve postkassen, men også alle oplysninger fra andre webstedsydelser, såsom fotos, videoer, blogs, min verden, og du mister også adgangen til tjenesten "Svar". Nedenfor bliver du bedt om at skrive årsagen til sletning af postkassen og din adgangskode. Udfyld begge felter, og klik på Slet.

Trin 3

Din postkasse er blevet slettet. Oplysninger fra andre tjenester på mail.ru-webstedet, undtagen "Svar", slettes inden for 5 dage. Dine spørgsmål og svar gemmes. Du kan slette dem manuelt - https://otvety.mail.ru/mail/ (dit login skal være her) /

Trin 4

Hvis du af en eller anden grund presserende har brug for at fjerne alle dine oplysninger fra mail.ru-webstedet, kan du slette alt manuelt. På samme tid skal du slette alle dine album selv for at slette dine oplysninger fra foto- og videotjenesterne.

Trin 5

For at fjerne tjenesten "Min verden" skal du følge linket https://my.mail.ru/my/editprops og klik på knappen "Slet din verden" nederst på siden. Når du har klikket på denne knap, bliver du omdirigeret til siden for at slette tjenesten "Min verden". Du får besked om, at du bare kan afmelde abonnementet eller lukke adgangen til siden, hvorefter du bliver bedt om at acceptere sletningen af dine oplysninger. Marker afkrydsningsfelterne ud for hvert emne. Derefter er knappen til sletning af tjenesten aktiveret, klik på den

Trin 6

For at slette en blog skal du gå til følgende link: https://blogs.mail.ru/mail/ (dit login skal være her) / jdeluser. Endnu en besked og en sletningsknap. Klik på den.

Anbefalede: