Sådan Oprettes En Qiwi-tegnebog På Et Minut

Sådan Oprettes En Qiwi-tegnebog På Et Minut
Sådan Oprettes En Qiwi-tegnebog På Et Minut

Video: Sådan Oprettes En Qiwi-tegnebog På Et Minut

Video: Sådan Oprettes En Qiwi-tegnebog På Et Minut
Video: QIWI: быстрая регистрация и идентификация киви кошелька 2024, Kan
Anonim

I en tid med moderne teknologi er det simpelthen umuligt ikke at bruge elektroniske penge. Der er altid et behov for at betale for noget eller få penge. En af løsningerne til brug af elektroniske penge er Qiwi tegnebogstjeneste.

Sådan oprettes en qiwi-tegnebog på et minut
Sådan oprettes en qiwi-tegnebog på et minut

Registreringen tager ikke mere end et minut, da det er skrevet på selve webstedet. Så lad os gå videre til registrering, følg linket qiwi.com. På hovedsiden ser vi inskriptionen "Registrering på et minut", lige under den indtaster vi vores mobiltelefonnummer og klikker på "Opret tegnebog". Du skal indtaste et rigtigt mobiltelefonnummer, fordi SMS sendes til dette nummer med bekræftelseskoder samt koder for at bekræfte handlingen.

Forside
Forside

Derefter åbnes den næste side, på den skal du indtaste verifikationskoden og klikke på "registrer". Bekræftelseskoden er nødvendig for at bekræfte, at du ikke er et program til automatisk registrering, men en rigtig bruger.

Billede
Billede

Efter indtastning af bekræftelseskoden åbnes den næste side. På denne side skal du komme med en adgangskode, der skal indeholde mindst 8 tegn og bestå af tal og bogstaver i det latinske alfabet. Det er ønskeligt, at bogstaverne skal være forskellige, dvs. både store og små bogstaver, så adgangskoden bliver sværere at knække.

Vælg derefter, hvor længe adgangskoden skal være gyldig. Når adgangskoden udløber, bliver du bedt om at ændre din adgangskode. Mens du kommer med en adgangskode, modtager du en SMS med en kode på dit mobiltelefonnummer, som skal indtastes nedenfor i feltet "Indtast kode", indtast koden og klik på "Bekræft".

Anbefalede: