Sådan Laver Du Afsnit I Teksten På Instagram

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Afsnit I Teksten På Instagram
Sådan Laver Du Afsnit I Teksten På Instagram

Video: Sådan Laver Du Afsnit I Teksten På Instagram

Video: Sådan Laver Du Afsnit I Teksten På Instagram
Video: LINJESKIFT PÅ INSTAGRAM – hvordan laver man nyt afsnit i teksten på insta? 2024, April
Anonim

Et smukt designet Instagram-indlæg er meget vigtigt, især hvis det er en offentliggørelse af en virksomhedskonto. Oftest opstår der vanskeligheder under opdelingen under opdelingen af teksten i afsnit. Hvordan laver man afsnit på Instagram?

Sådan laver du afsnit i teksten på Instagram
Sådan laver du afsnit i teksten på Instagram

Et afsnit er et stykke tekst, der består af flere sætninger. Ofte har Instagram-brugere problemer med tekstdesign, da forkert adskillelse af teksten fører til, at indlægget bliver til et "rod".

Uden tvivl er afsnitstekst lettere at læse, og indlægget ser pænt ud og tiltrækker mere opmærksomhed end uformateret tekst. Der er tre enkle måder at opdele tekst i afsnit på Instagram.

Den nemmeste måde at lave afsnit på Instagram på

Den nemmeste måde at gemme afsnit på og designe et indlæg smukt er at skrive teksten i enhver teksteditor installeret på din tablet eller telefon. Det kan enten være en almindelig notesblok til noter eller en fuldgyldig teksteditor, der giver dig mulighed for at arbejde med dokumenter i forskellige formater. Det er naturligvis bedst at bruge redaktører, der ligner den mobile version af Microsoft Word - i dette tilfælde vil chancen for at gemme afsnit være højere.

Har du skrevet tekst i en editor og lavet afsnit? Nu er der kun tilbage at kopiere og indsætte denne tekst i Instagram. Du skal også overholde en simpel regel: Når du skriver i editoren, skal du sikre, at der ikke er plads efter nogen sidste karakter i afsnittet (det sidste bogstav i et ord, tegnsætningstegn eller enhver smiley). Hvis der er et mellemrum, "hænger teksten sammen" efter overførsel til Instagram.

Sådan laver du afsnit på Instagram ved hjælp af symboler

Du kan bruge symboler, såsom punktum og bindestreger, og humørikoner til at adskille tekst i afsnit. Hovedreglen til design af et indlæg på Instagram, som skal overholdes, når teksten opdeles i afsnit, er at sikre, at der ikke er plads efter humørikoner, bindestreger, prikker og andre tegn i slutningen af afsnittet.

For at dekorere teksten smukt på denne måde skal du bare sætte noget humørikon eller symbol i slutningen af det tilsigtede afsnit og derefter trykke på linjeskift-knappen på det virtuelle tastatur, det er også enter-knappen. Oftest er denne knap placeret på venstre side af tastaturet og ligner en pil.

Sådan laver du afsnit på Instagram ved hjælp af et specielt mellemrum

Du kan også dele teksten i et indlæg i afsnit ved hjælp af et specialtegn - et mellemrum. Ved første øjekast er dette det mest almindelige rum. Men ved hjælp af dette symbol kan du ikke kun opdele teksten i afsnit, men også arrangere din profilbeskrivelse i midten smukt.

Du kan finde et sådant specielt mellemrum på Internettet ved at indtaste "specielt rum til Instagram" i browsersøgningslinjen. Dette symbol skal kopieres og indsættes på det sted, hvor teksten skal opdeles i afsnit.

Anbefalede: