Sådan Slettes En Side I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Side I Odnoklassniki
Sådan Slettes En Side I Odnoklassniki

Video: Sådan Slettes En Side I Odnoklassniki

Video: Sådan Slettes En Side I Odnoklassniki
Video: ЕВА ЗАСТУКАЛА БЫВШУЮ САВЫ С ДРУГИМ ШКОЛЬНИКОМ! 2024, April
Anonim

Det er ikke svært at slette en konto på det sociale Odnoklassniki-netværk. Dette kan gøres direkte på siden, kun denne funktion er skjult fra visningen. Dette gøres, så brugeren ikke sletter siden i øjeblikket. Men at slette en konto er helt din ret, og administrationen af det sociale netværk respekterer det. Så vi sletter siden i Odnoklassniki.

Sådan slettes en side i Odnoklassniki
Sådan slettes en side i Odnoklassniki

Årsager til at slette en side

Hvis du er fast besluttet på at slette din side, skal du besvare et par flere spørgsmål:

  • Du kan aldrig komme ind på din side igen, er du klar til dette?
  • Du mister listen over alle venner, alle uploadede fotos, præstationer i spil, musikliste. Hvordan ser du på det?

Når du er i tvivl, så tænk om igen, hvis du er klar, lad os komme i gang.

Sletning af en side i Odnoklassniki

For at slette din side på det sociale netværk skal du gå til slutningen af webstedet, den såkaldte "sidefod". For at gøre dette lettere skal du først åbne en side, der har en grænse, for eksempel en liste over venner eller gæster, og gå ned til bunden. Her har du adgang til mange felter, du skal følge linket "Regulations".

Billede
Billede

En forordning er et sæt juridiske dokumenter og andre yderligere regler. Da hovedopgaven i øjeblikket er at slette siden, er det ikke nødvendigt at læse reglerne, du skal bare ned til bunden af det åbne dokument eller bare trykke på "Page Down" -tasten.

Billede
Billede

Som vist i figuren skal du vælge emnet "Afvis tjenester". Sørg derefter for at angive årsagen til din beslutning om at slette din egen Odnoklassniki-side. Det er nødvendigt at respektere denne fase og sætte et kryds ved de grunde, der påvirker dig. Derefter er det fortsat at indtaste din rigtige adgangskode. Og det mest afgørende trin: at trykke på "Slet" -knappen.

Billede
Billede

Efter at have udført alle disse handlinger føres brugeren til siden for godkendelse. Hvis du nu indtaster et brugernavn og en adgangskode, vises der en side, der indeholder en indskrift, der angiver, at denne profil blev slettet efter anmodning fra brugeren, og at den ikke kan gendannes.

Billede
Billede

Kan jeg gendanne min konto?

Der er en ejendommelighed, når du sletter din side i Odnoklassniki. Siden kan gendannes inden for 90 dage. Hvis du i denne periode indser, at du har lavet en fejl, er det nok at registrere igen med de samme legitimationsoplysninger, som du havde. Derefter beder systemet dig om at gendanne din side. For at gøre dette skal du udføre handlinger i henhold til de foreslåede instruktioner.

For nogle kan en sådan funktion virke unødvendig, men som statistikker viser, beklager hver tredje bruger de mistede data, og kontogendannelse er den sidste chance for sådanne mennesker for at bringe siden tilbage til livet.

Anbefalede: