Hvordan Man Giver Gaver Gratis I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Giver Gaver Gratis I Odnoklassniki
Hvordan Man Giver Gaver Gratis I Odnoklassniki

Video: Hvordan Man Giver Gaver Gratis I Odnoklassniki

Video: Hvordan Man Giver Gaver Gratis I Odnoklassniki
Video: CS50 2014 - неделя 0, продолжение 2024, Kan
Anonim

Webstedet Odnoklassniki.ru er meget populært ikke kun blandt unge, men også blandt folk i den ældre generation. Dette sociale netværk er elsket for at være let at bruge. Der kan du finde dine gamle venner, chatte med dem og endda give hinanden virtuelle gaver.

Hvordan man giver gaver gratis i Odnoklassniki
Hvordan man giver gaver gratis i Odnoklassniki

Er det nødvendigt

  • - en computer, bærbar computer, tablet eller anden enhed til at få adgang til Internettet
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Gaver på webstedet Odnoklassniki.ru betales normalt og koster 20 OK. Men nogle gange kan du også give dine venner gratis gaver. For at gøre dette skal du bare indsamle bonuspoint ved at deltage i moderering af fotos af brugere af dette sociale netværk. Ved at moderere andres fotos samler du gradvist point på din konto, som du kan bruge til at betale i en særlig auktion. Auktioner afholdes dagligt og endda kontinuerligt. De giver dig mulighed for at vinde gratis smilies i et par dage, usynlig status, gratis 5+ ratings eller gratis gaver til dine venner.

Trin 2

For at samle bonuspoint skal du gå til menuen "Spil" og indtaste nøglesætningen i søgefeltet: "Moderator for klassekammerater." Følg derefter instruktionerne i denne app.

Trin 3

Når du har fået et anstændigt antal point, skal du gå til afsnittet "Mere", som er placeret umiddelbart under dit navn. I dette afsnit skal du vælge fanen "Auktioner". Vent til tegningen af den gratis gave starter, placer dine indsatser og vind. Som i enhver anden auktion er vinderen den deltager, der tilbød flest point i bytte for en gave.

Trin 4

En anden måde at give gratis gaver på Odnoklassniki.ru-webstedet er ferierabatter og kampagner. Webstedsadministrationen besluttede at behage sine besøgende og gjorde en behagelig overraskelse for dem. I løbet af nogle helligdage er der nu helt gratis gaver eller gaver til rådighed, hvis omkostninger kun er 5 OK.

Anbefalede: