Sådan Oprettes En Vkontakte-note

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Vkontakte-note
Sådan Oprettes En Vkontakte-note

Video: Sådan Oprettes En Vkontakte-note

Video: Sådan Oprettes En Vkontakte-note
Video: Двойник СЕРЕГИ А4 ! *Новый ГЕРОЙ на Канале?* 2024, Kan
Anonim

Fremskridt står ikke stille, og moderne kommunikationsmidler gennemgår ændringer næsten dagligt. Det sociale netværk "VKontakte" har titusinder af besøgende om dagen, men ikke alle har tid til at reagere på innovationer, for eksempel udsættelse af processen med at oprette noter.

Sådan oprettes en Vkontakte-note
Sådan oprettes en Vkontakte-note

Er det nødvendigt

  • - computer med internetadgang
  • - VKontakte-konto.

Instruktioner

Trin 1

Gå til VKontakte sociale netværk på https://vkontakte.ru/ ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode på hovedsiden. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en. For at gøre dette skal du gennemgå en simpel registreringsprocedure, som er blevet åben igen og ikke kræver en invitation.

Trin 2

Klik på indskriften "Min side", som findes øverst i funktionskolonnen til venstre på siden. Du vil se en personlig profil og en "væg", hvor antallet af poster på den øverst er angivet. Venstreklik på dette nummer.

Trin 3

På den side, der åbnes, vil du se alle dine noter lavet på væggen, inklusive noter, der tidligere blev oprettet fra et uafhængigt gengivet menupunkt. Du kan se alle sammen eller Alle poster, poster eller noter individuelt.

Trin 4

For at oprette en note skal du oprette en post i kolonnen øverst på siden, der indeholder ordene "Hvad er nyt?" Dette er den samme kolonne, hvor du indtaster nyheder og meddelelser til dine venner, når du poster på væggen.

Trin 5

Udfyld den ønskede tekst i dette felt. I det øjeblik teksten går ud over det tildelte antal tegn til skrivning på væggen, omdannes den automatisk til en note. Du kan markere afkrydsningsfeltet ud for etiketten "Kun venner", så kun personer, der er føjet til vennelisten, kan se din note. Du har også mulighed for at vedhæfte fotos, videoer, musik, dokumenter, afstemninger og meget mere til dine noter.

Anbefalede: